Taip gyventi verta!
Šalta jogurtinė agurkų sriuba

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

REIKĖS:

5 - 6 trumpavaisių agurkų trumpavaisio agurko
(apie 400-450 g)
1 stiklinių stiklinės graikiško jogurto graikiško jogurto
(250 ml)
0,5 svogūnų svogūno
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
krapų krapų
(šviežių)
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
0,5 citrinų sulčių citrinos sulčių
1 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
druskos druskos
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Patiekti:

agurkų agurko
(juostelių)
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Šalta jogurtinė agurkų sriuba

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

10 min
(16)

Gaminimas

1. Visus sriubai skirtus ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą. Sutrinkite iki visiškai vientisos tyrės. Paragaukite ir, jei trūksta, papildomai įberkite druskos ar pipirų.
2. Uždengtame inde bent 3-4 valandas ar per naktį palaikykite šaldytuve.
3. Pilstykite sriubą į stiklines ar dubenėlius, patiekite papuošę juostelėmis supjaustytais agurkais ir apibėrę žiupsniu grūstų juodųjų pipirų.

-

Šį paprastą receptą galite vadinti ne tik sriuba - ji pakankamai skysta, kad galėtumėte patiekti stiklinėse ir skanauti lyg gaivų, šaltą, pikantiško skonio kokteilį! Įtraukite į savo meniu kaip gardų užkandį - šiltomis vasaros dienomis toks gėrimas gali tapti vienu iš mėgstamiausių būdų atsigaivinti.

Graikišką jogurtą galite keisti tirštu kokosų pienu, o jei norite glotnesnės tekstūros ir sotesnio patiekalo, prie ingredientų sąrašo galite pridėti ir gerai sunokusį avokadą. Citrinų sultys, cukrus ir druska skirti skonių subalansavimui - ragaukite ir kiekius pasirinkite pagal savo skonį.