
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
REIKĖS:
5 - 6 | trumpavaisių agurkų
trumpavaisio agurko (apie 400-450 g) | |
1 stiklinių stiklinės | graikiško jogurto
graikiško jogurto (250 ml) | |
0,5 | svogūnų svogūno | |
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
krapų
krapų (šviežių) | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
0,5 | citrinų sulčių citrinos sulčių | |
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | |
druskos druskos | ||
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
Patiekti:
agurkų
agurko (juostelių) | ||
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listŠalta jogurtinė agurkų sriuba
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Visus sriubai skirtus ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą. Sutrinkite iki visiškai vientisos tyrės. Paragaukite ir, jei trūksta, papildomai įberkite druskos ar pipirų.
2. Uždengtame inde bent 3-4 valandas ar per naktį palaikykite šaldytuve.
3. Pilstykite sriubą į stiklines ar dubenėlius, patiekite papuošę juostelėmis supjaustytais agurkais ir apibėrę žiupsniu grūstų juodųjų pipirų.
-
Šį paprastą receptą galite vadinti ne tik sriuba - ji pakankamai skysta, kad galėtumėte patiekti stiklinėse ir skanauti lyg gaivų, šaltą, pikantiško skonio kokteilį! Įtraukite į savo meniu kaip gardų užkandį - šiltomis vasaros dienomis toks gėrimas gali tapti vienu iš mėgstamiausių būdų atsigaivinti.
Graikišką jogurtą galite keisti tirštu kokosų pienu, o jei norite glotnesnės tekstūros ir sotesnio patiekalo, prie ingredientų sąrašo galite pridėti ir gerai sunokusį avokadą. Citrinų sultys, cukrus ir druska skirti skonių subalansavimui - ragaukite ir kiekius pasirinkite pagal savo skonį.