Į didesnę ir gilesnę lėkštę sudėkite salotų lapus, perpus perpjautus nulupus kiaušinius, vyšninius pomidorus, ridikėlių bei poro griežinėlius, taip pat krapus. Užberkite moliūgų sėklų.
Salotos su kiaušiniais, ridikėliais ir jogurtiniu padažu
Ingridientai
2
porcijos
-
- 150 g salotų lapų
- 6 kiaušinių
- 3 - 4 vyšninių pomidorų
- 0,5 porų
- 3 - 4 ridikėlių
- ryšulėlių krapų
- 50 ml natūralaus jogurto
- 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelio citrinos sulčių
- 1 - 2 skiltelių česnako
- druskos
- moliūgų sėklų
Paruošimas
Paruoškite padažą - sumaišykite jogurtą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, smulkiai tarkuotą česnaką bei žiupsnelį druskos. Pagardinkite salotas.