Taip gyventi verta!
Salotos su keptu varškės sūriu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

200 g g varškės sūrio varškės sūrio
druskos druskos
raudonėlių raudonėlio
(džiovintų)
džiovintų bazilikų džiovintų bazilikų
čiobrelių čiobrelių
(džiovintų)
4 šaukštelių šaukštelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
2 morkų morkos
150 g g salotų lapų salotų lapo
saujų saujos sultenių sultenės
saujų saujos gražgarsčių gražgarsčių
2 agurkų agurko
ryšulėlių ryšulėlio krapų krapų
1 šaukštelių šaukštelio garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais
1 šaukštelių šaukštelio medaus medaus

Salotos su keptu varškės sūriu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(18)

Gaminimas

  1. Varškės sūrį iš abiejų pusių pagardinkite prieskoniais bei alyvuogių aliejumi. Paruoštą sūrį susukite į kepimo popierių arba foliją ir dėkite į kepimo indą.
  2. Morkas nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Pagardinkite alyvuogių aliejumi bei druska. Paruoštas morkas suberkite į kepimo indą kartu su varškės sūriu.
  3. Varškės sūrį bei morkas kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
  4. Į lėkštės sudėkite šiek tiek pasmulkintus salotų lapus, gražgarstes, krapus, griežinėliais pjaustytus agurkus, taip pat keptus morkų gabalėlius bei sūrio riekeles.
  5. Paruoškite padažą - indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias bei medų. Pagardinkite juo salotas.