
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
200 g g | varškės sūrio varškės sūrio | |
druskos druskos | ||
raudonėlių
raudonėlio (džiovintų) | ||
džiovintų bazilikų džiovintų bazilikų | ||
čiobrelių
čiobrelių (džiovintų) | ||
4 šaukštelių šaukštelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
2 | morkų morkos | |
150 g g | salotų lapų salotų lapo | |
saujų saujos | sultenių sultenės | |
saujų saujos | gražgarsčių gražgarsčių | |
2 | agurkų agurko | |
ryšulėlių ryšulėlio | krapų krapų | |
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais | |
1 šaukštelių šaukštelio | medaus medaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalotos su keptu varškės sūriu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Varškės sūrį iš abiejų pusių pagardinkite prieskoniais bei alyvuogių aliejumi. Paruoštą sūrį susukite į kepimo popierių arba foliją ir dėkite į kepimo indą.
- Morkas nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Pagardinkite alyvuogių aliejumi bei druska. Paruoštas morkas suberkite į kepimo indą kartu su varškės sūriu.
- Varškės sūrį bei morkas kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių.
- Į lėkštės sudėkite šiek tiek pasmulkintus salotų lapus, gražgarstes, krapus, griežinėliais pjaustytus agurkus, taip pat keptus morkų gabalėlius bei sūrio riekeles.
- Paruoškite padažą - indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias bei medų. Pagardinkite juo salotas.