Taip gyventi verta!
Salotos su keptu tunu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

2 vnt. vnt. tuno filė tuno filė
10 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
druskos druskos
300 g g juodųjų alyvuogių juodosios alyvuogės
1 vnt. vnt. agurkų agurko
(didelio)
100 g g ridikėlių ridikėlio
200 g g vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
70 g g gražgarsčių gražgarsčių
4 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
3 - 4 vnt. vnt. svogūnų laiškų svogūnų laiškų
4 šaukštų šaukšto citrinų sulčių citrinos sulčių
3 skiltelių skiltelės česnako česnako
3 šaukštelių šaukštelio dižono garstyčių dižono garstyčių

Salotos su keptu tunu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(2)

Gaminimas

Tuną pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Paruoštus pjausnius lengvai apkepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Į indą dėkite gražgarstes, ant jų perpus perpjautus kiaušinius, agurko bei ridikėlių griežinėlius, juodąsias alyvuoges, vyšninius pomidorus bei keptus tuno pjausnius. Viską pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais. Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, dižono garstyčiomis ir smulkiai tarkuotomis česnako skiltelėmis. Paruoštu padažu apšlakstykite salotas.