
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 vnt. vnt. | tuno filė tuno filė | ||
10 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
druskos druskos | |||
300 g g | juodųjų alyvuogių juodosios alyvuogės | ||
1 vnt. vnt. | agurkų
agurko (didelio) | ||
100 g g | ridikėlių ridikėlio | ||
200 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
70 g g | gražgarsčių gražgarsčių | ||
4 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
3 - 4 vnt. vnt. | svogūnų laiškų svogūnų laiškų | ||
4 šaukštų šaukšto | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
3 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
3 šaukštelių šaukštelio | dižono garstyčių dižono garstyčių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalotos su keptu tunu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Tuną pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Paruoštus pjausnius lengvai apkepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Į indą dėkite gražgarstes, ant jų perpus perpjautus kiaušinius, agurko bei ridikėlių griežinėlius, juodąsias alyvuoges, vyšninius pomidorus bei keptus tuno pjausnius. Viską pagardinkite smulkintais svogūnų laiškais. Alyvuogių aliejų sumaišykite su citrinos sultimis, dižono garstyčiomis ir smulkiai tarkuotomis česnako skiltelėmis. Paruoštu padažu apšlakstykite salotas.