Salotos su jaučio liežuviu

Salotos su jaučio liežuviu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1:30 val.

Ingridientai

2 porcijos
    • 200   g jaučio liežuvio
    • 100   g konservuotų žirnelių
    • 1   kiaušinio
    •   šakelių salotų
    • 0,5   vnt. agurkų
    • 0,5   vnt. svogūnų
    • 3   šaukštų majonezo
    • 1   šaukštelio garstyčių
    •   krapų
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

  1. Į puodą pilame vandens, pasūdome, dedame liežuvį ir, uždengę dangčiu, verdame 1 val. 20 min. ant vidutinės kaitros.

  2. Salotas sudedame ant lėkštės dugno. Liežuvį, agurkus ir svogūną supjaustome juostelėmis, tada sudedame žirnelius ir smulkintą kiaušinį.

  3. Pagardiname majonezu, sumaišytu su garstyčiomis. Užbarstome druskos, pipirų, krapų.