Į puodą pilame vandens, pasūdome, dedame liežuvį ir, uždengę dangčiu, verdame 1 val. 20 min. ant vidutinės kaitros.
▶▶ Salotos su jaučio liežuviu
Ingridientai
2
porcijos
-
- 200 g jaučio liežuvio
- 100 g konservuotų žirnelių
- 1 kiaušinio
- šakelių salotų
- 0,5 vnt. agurkų
- 0,5 vnt. svogūnų
- 3 šaukštų majonezo
- 1 šaukštelio garstyčių
- krapų
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Salotas sudedame ant lėkštės dugno. Liežuvį, agurkus ir svogūną supjaustome juostelėmis, tada sudedame žirnelius ir smulkintą kiaušinį.
Pagardiname majonezu, sumaišytu su garstyčiomis. Užbarstome druskos, pipirų, krapų.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...