▶▶ Salotos su jaučio liežuviu

▶▶ Salotos su jaučio liežuviu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1:30 val.

Ingridientai

2 porcijos
    • 200   g jaučio liežuvio
    • 100   g konservuotų žirnelių
    • 1   kiaušinio
    •   šakelių salotų
    • 0,5   vnt. agurkų
    • 0,5   vnt. svogūnų
    • 3   šaukštų majonezo
    • 1   šaukštelio garstyčių
    •   krapų
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

    Į puodą pilame vandens, pasūdome, dedame liežuvį ir, uždengę dangčiu, verdame 1 val. 20 min. ant vidutinės kaitros.

    Salotas sudedame ant lėkštės dugno. Liežuvį, agurkus ir svogūną supjaustome juostelėmis, tada sudedame žirnelius ir smulkintą kiaušinį.

    Pagardiname majonezu, sumaišytu su garstyčiomis. Užbarstome druskos, pipirų, krapų.

    -

    LIDL savaitės pasiūlymai čia...