
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
300 g g | vištienos filė vištienos filė | ||
0,5 | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | medaus medaus | ||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
150 g g | salotų lapų salotų lapo | ||
0,5 | mėlynųjų svogūnų mėlynojo svogūno | ||
5 - 7 | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
1 | avokadų avokado | ||
50 g g | fetos sūrio fetos sūrio | ||
1 šaukštelių šaukštelio | grūdėtųjų garstyčių grūdėtųjų garstyčių | ||
4 - 5 | juodųjų alyvuogių juodosios alyvuogės |
Salotos su grilinta vištiena
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:40 min
(10)
Gaminimas
Gaminimo laikas: 2:00 h
- Citrinos sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi bei medumi, taip pat pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Gautu marinatu apliekite vištienos filė gabalėlius ir pamarinuokite 1 - 2 valandas.
- Paruoštą vištieną iš abiejų pusių apkepkite grilio keptuvėje arba lauko grilyje.
- Į lėkštės dėkite šiek tiek pasmulkintus salotų lapus, supjaustytą svogūną, juodąsias alyvuoges, perpus perpjautus vyšninius pomidorus bei avokado gabalėlius. Patrupinkite fetos sūrį. Į lėkštes taip pat sudėkite grilintą vištieną.
- Paruoškite padažą - indelyje sumaišykite alyvuogių aliejų, garstyčias bei medų. Pagardinkite juo salotas.