Salotos „Karibų sala”

Salotos „Karibų sala”

SudėtingumasLengvas
Gaminimas20 min

Paruošimas

    Jeigu mėgsti žalią spalvą, neįstengsi atsispirti šioms salotoms. Gaivias agurkų ir melionų salotas pagardink gardžią rūgštelę turinčiu apelsinu, kuriame esančio vitamino C Tau užteks visai dienai. Kitas svarbus šių salotų ingredientas - augti padedantis mocarelos sūris. Jame gausu baltymų, kalcio, fosforo, seleno, cinko, vitamino B12 ir riboflavino, skatinančio kovą su nepageidaujamomis bakterijomis.

    1. Paruoškite padažą: džemą sumaišykite su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.2. Apelsinus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.3. Agurką supjaustykite plonomis juostelėmis naudodami daržovių skustuką.4. Melioną pasmulkinkite nedideliais gabalėliais.5. Sumaišykite visus ingredientus ir apšlakstykite paruoštu padažu.