Raudonųjų paprikų sriuba

Raudonųjų paprikų sriuba

SudėtingumasLengvas
Gaminimas50 min

Paruošimas

  1. Perpjaukite paprikas per pusę ir išvalykite sėklas.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 180° C laipsnių temperatūros ir kepkite paprikos puseles apie 30 minučių.
  3. Leiskite paprikoms pravėsti ir nulupkite odeles.
  4. Smulkiai susmulkinkite svogūną ir česnaką.
  5. Įpilkite į puodą aliejaus ir pakepinkite svogūną ir česnaką.
  6. Sudėkite susmulkintas morkas ir saliero stiebus.
  7. Sudėkite paprikas ir supilkite sultinį.
  8. Patroškinkite apie 10 minučių.
  9. Viską sutrinkite su trintuvu.
  10. Sriubą pagardinkite grietinėle.
  11. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
  12. Viską užvirinkite.
  13. Rekomendacija: šalia puikiai dera ant brioche duonelės paskrudintas fetos sūris su alyvuogių aliejumi.