„Raudonasis bučinys“ kokteilis

„Raudonasis bučinys“ kokteilis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 3 min

Ingridientai

2 stiklinės
  • Reikės:

    • 1   žaliosios citrinos
    • 50   cukraus
    • 200   granatų
    • 30   vyšnių likerio
    • 400   putojančio vyno „prosecco“
    •   ledukų

Paruošimas

    1. Žaliąją citriną nuplaukite karštu vandeniu. Smulkia tarka nutarkuokite žievelę nuo pusės vaisiaus. Perpjaukite citriną perpus ir išspauskite sultis.

    2. Į sultis įberkite cukraus ir pavirkite maždaug tris minutes. Palikite atvėsti.

    3. Išspauskite granato sultis.

    4. Sultis sumaišykite su pasigamintu žaliųjų citrinų sirupu, žievelėmis, likeriu ir ledukais. Padalinkite į dvi taures.

    5. Įpilkite putojančio vyno.

Maistingumas

kcal 319
Baltymai (g) 1
Angliavandeniai (g) 36