1. Žaliąją citriną nuplaukite karštu vandeniu. Smulkia tarka nutarkuokite žievelę nuo pusės vaisiaus. Perpjaukite citriną perpus ir išspauskite sultis.
„Raudonasis bučinys“ kokteilis
Ingridientai
2
stiklinės
-
Reikės:
- 1 žaliosios citrinos
- 50 cukraus
- 200 granatų
- 30 vyšnių likerio
- 400 putojančio vyno „prosecco“
- ledukų
Paruošimas
2. Į sultis įberkite cukraus ir pavirkite maždaug tris minutes. Palikite atvėsti.
3. Išspauskite granato sultis.
4. Sultis sumaišykite su pasigamintu žaliųjų citrinų sirupu, žievelėmis, likeriu ir ledukais. Padalinkite į dvi taures.
5. Įpilkite putojančio vyno.
Maistingumas
kcal
319
Baltymai (g)
1
Angliavandeniai (g)
36