
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 stiklinių stiklinės | miltų miltų | |
120 g g | sviesto sviesto | |
0,5 stiklinių stiklinės | cukraus cukraus | |
3 vnt. vnt. | obuolių obuolio | |
cinamono cinamono | ||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPyragėliai su obuoliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
KAIP GAMINTI:
- Dubenyje iki trupinių išminkykite 100 g sviestą, miltus bei dalį cukraus. Iš tešlos suformuokite rutulį ir palikite šaldytuve 15 - 20 minučių.
- Nulupkite obuolius ir supjaustykite mažais gabalėliais.
- Į įkaitintą keptuvę dėkite gabalėlį sviesto, suberkite obuolius, cinamoną bei likusį cukrų. Maišydami karamelizuokite obuolius. Pakaks 5 minučių. Palikite atvėsti.
- Tešlą iškočiokite ir su stikline suformuokite norimo dydžio apskritimus. Į apskritimo vidurį dėkite šiek tiek karamelizuotų obuolių ir uždenkite kitu apskritimu. Šakute paspauskite apskritimo šonus, kad gautųsi pyragėliai.
- Paruoštus pyragėlius aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite ruduoju cukrumi.
- Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 min., kol pyragėliai dailiai paruduos.
Receptą paruošė „Cukrinis avinėlis“ http://cukrinisavinelis.lt/
Šios savaitės pasiūlymai parduotuvėse LIDL >>>