
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
triušio triušio | |||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos
druskos („Kania“) | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | pipirų
pipirų („Kania“) | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno („LIDL turgelis“) | ||
1 vnt. vnt. | česnako
česnako („LIDL turgelis“) | ||
1 šaukštų šaukšto | pomidorų pastos pomidorų pastos | ||
10 vnt. vnt. | pievagrybių
pievagrybių („LIDL turgelis“) | ||
1 vnt. vnt. | salierų saliero | ||
1 - 3 šakelių šakelės | čiobrelių
čiobrelių („LIDL turgelis“) | ||
1 - 3 vnt. vnt. | lauro lapų lauro lapo | ||
3 vnt. vnt. | pomidorų
pomidoro („LIDL turgelis“) | ||
1 stiklinių stiklinės | baltojo vyno baltojo vyno | ||
1 stiklinių stiklinės | vištienos sultinio vištienos sultinio | ||
10 vnt. vnt. | morkų
morkos (mažos) | ||
2 šaukštų šaukšto | sviesto
sviesto („Pilos“) | ||
2 šaukštų šaukšto | miltų
miltų („Castello“) | ||
parmezano sūrio parmezano sūrio |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPrancūziškas triušienos troškinys
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Triušį supjaustome dalimis, pabarstome druska ir pipirais. 2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame triušį ir apskrudiname po kelias minutes iš abiejų pusių. Apskrudusią mėsą atidedame. 3. Į keptuvę beriame smulkintą svogūną ir perpus perpjautą česnako galvą, kepame kelias minutes. 4. Į keptuvę dedame pomidorų pastą, perpus perpjautus pievagrybius ir smulkintą salierą, čiobrelius, laurų lapų ir kepame maišydami 5 minutes. 5. Į keptuvę beriame smulkintus pomidorus, pilame vyną ir vištienos sultinį, dedame morkas ir užverdame. 6. Į keptuvę grąžiname apskrudintą triušieną, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname valandą. 7. Po valandos iš keptuvės atsargiai išimame triušieną, morkas ir česnaką, atidedame. 8. Į likusį padažą dedame sviestą, miltus, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.9. Į puodą grąžiname triušieną, morkas, česnaką. 10. Patiekiame pabarstę šviežiais čiobreliais ir parmezano drožlėmis.