Taip gyventi verta!
Prancūziškas triušienos troškinys

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

triušio triušio
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
(„Kania“)
1 žiupsnelių žiupsnelio pipirų pipirų
(„Kania“)
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
(„LIDL turgelis“)
1 vnt. vnt. česnako česnako
(„LIDL turgelis“)
1 šaukštų šaukšto pomidorų pastos pomidorų pastos
10 vnt. vnt. pievagrybių pievagrybių
(„LIDL turgelis“)
1 vnt. vnt. salierų saliero
1 - 3 šakelių šakelės čiobrelių čiobrelių
(„LIDL turgelis“)
1 - 3 vnt. vnt. lauro lapų lauro lapo
3 vnt. vnt. pomidorų pomidoro
(„LIDL turgelis“)
1 stiklinių stiklinės baltojo vyno baltojo vyno
1 stiklinių stiklinės vištienos sultinio vištienos sultinio
10 vnt. vnt. morkų morkos
(mažos)
2 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
(„Pilos“)
2 šaukštų šaukšto miltų miltų
(„Castello“)
parmezano sūrio parmezano sūrio

Prancūziškas triušienos troškinys

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:00 h
(14)

Gaminimas

1. Triušį supjaustome dalimis, pabarstome druska ir pipirais. 2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame triušį ir apskrudiname po kelias minutes iš abiejų pusių. Apskrudusią mėsą atidedame. 3. Į keptuvę beriame smulkintą svogūną ir perpus perpjautą česnako galvą, kepame kelias minutes. 4. Į keptuvę dedame pomidorų pastą, perpus perpjautus pievagrybius ir smulkintą salierą, čiobrelius, laurų lapų ir kepame maišydami 5 minutes. 5. Į keptuvę beriame smulkintus pomidorus, pilame vyną ir vištienos sultinį, dedame morkas ir užverdame. 6. Į keptuvę grąžiname apskrudintą triušieną, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname valandą. 7. Po valandos iš keptuvės atsargiai išimame triušieną, morkas ir česnaką, atidedame. 8. Į likusį padažą dedame sviestą, miltus, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.9. Į puodą grąžiname triušieną, morkas, česnaką. 10. Patiekiame pabarstę šviežiais čiobreliais ir parmezano drožlėmis.

Raktažodžiai

Karštas patiekalas