„Pink Spice“ kokteilis

„Pink Spice“ kokteilis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 15 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 stiklinės
  • Reikės:

    • 100   g aviečių šaldytų
    • 0,5   šaukštų granatų ir rožių džino likerio
    •   ledukų
    • 40   ml vanilinio likerio
    • 1   - 2   šaukštų cukraus sirupo
    • 250   ml putojančio vyno „prosecco“
    • 2   - 4   aviečių šviežių, papuošimui

Paruošimas

    1. Suverkite šviežias avietes ant kokteilinių iešmelių.

    2. Pertrinkite atitirpintas šaldytas avietes per sietelį.

    3. Sugrūskite rausvuosius pipirus piestoje. Suplakite grūstus pipirus, pertrintas avietes, vanilinį likerį, granatų ir rožių džino likerį su ledukais.

    4. Pagal skonį įpilkite cukraus sirupo.

    5. Košdami per sietelį, padalinkite kokteilį į dvi taures.

    6. Supilkite atvėsintą putojantį vyną, papuoškite taures aviečių iešmeliais.

Žymos

Maistingumas

Kilokalorijos 237
Riebalai (g) 1
Angliavandeniai (g) 24
Baltymai (g) 2