1. Suverkite šviežias avietes ant kokteilinių iešmelių.
„Pink Spice“ kokteilis
Ingridientai
2
stiklinės
-
Reikės:
- 100 g aviečių šaldytų
- 0,5 šaukštų granatų ir rožių džino likerio
- ledukų
- 40 ml vanilinio likerio
- 1 - 2 šaukštų cukraus sirupo
- 250 ml putojančio vyno „prosecco“
- 2 - 4 aviečių šviežių, papuošimui
Paruošimas
2. Pertrinkite atitirpintas šaldytas avietes per sietelį.
3. Sugrūskite rausvuosius pipirus piestoje. Suplakite grūstus pipirus, pertrintas avietes, vanilinį likerį, granatų ir rožių džino likerį su ledukais.
4. Pagal skonį įpilkite cukraus sirupo.
5. Košdami per sietelį, padalinkite kokteilį į dvi taures.
6. Supilkite atvėsintą putojantį vyną, papuoškite taures aviečių iešmeliais.
Maistingumas
kcal
237
Baltymai (g)
2
Angliavandeniai (g)
24
Riebalai (g)
1