Oranžinis kokteilis | mangų, ananasų, bananų, morkų ir imbierų kokteilis

Oranžinis kokteilis | mangų, ananasų, bananų, morkų ir imbierų kokteilis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 10 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 1   mango gerai sunokusio
    • 300   g ananasų apie 1/3 vidutinio dydžio ananaso
    • 2   bananų gerai sunokusių
    • 200   g mažų morkyčių arba smulkiau supjaustytų morkų
    • 1   šaukšto imbiero smulkiai tarkuoto
    •   citrinų sulčių
    • 125   ml vandens ½ stiklinės
    • 5   kubelių ledukų

Paruošimas

  1. Visus kokteiliui skirtus ingredientus sudėkite į plaktuvą. Išplakite iki glotnios tekstūros.

  2. Išplakę, paragaukite - galbūt norėsite įpilti šiek tiek daugiau apelsinų sulčių ar papildomai įdėti dar šiek tiek imbiero, kad jo skonis būtų intensyvesnis. Vandens kiekį pasirinkite pagal skonį - jei norite tirštesnio kokteilio, jo galite nepilti išvis, jei skystesnio - įpilkite.

  3. Patiekite nedelsiant. Galite ananasų ar mangų kubeliais, citrinos gabalėliais, šviežiomis uogomis.

  4. -

    Švelniai nosį kandantis imbieras - ne tik žiemos sezonui ir šildančioms arbatoms! Imbieras puikiai gaivina, todėl drąsiai pagardinkite juo vasariškus trintus vaisių ir daržovių kokteilius.

    Štai šiame saulėtai oranžiniame kokteilyje šviežias imbieras puikiai dera su saldžiu gerai sunokusiu mangu, ananasais, natūraliai saldžiais bananais ir traškiomis morkytėmis (šios, beje, taip pat natūraliai saldžios, todėl tikrai tinka štai tokiems spalvingiems kokteiliams). Dar šiek tiek citrinų sulčių - tobulam skonių balansui.

    Sudėkite visus ingredientus į galingą kokteilinę ir išplakite tirštą, šiek tiek egzotiško skonio kokteilį. Jei norite, kad jis būtų skystesnis - įpilkite šiek tiek vandens. Jei norite, kad būtų šaltesnis ir dar gaivesnis - įberkite keletą ledukų.