
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
3 vnt. vnt. | obuolių obuolio | |
2 stiklinių stiklinės | miltų miltų | |
1 stiklinių stiklinės | kefyro kefyro | |
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | |
3 šaukštų šaukšto | cukraus cukraus | |
1 šaukštelių šaukštelio | vanilinio cukraus vanilinio cukraus | |
1 šaukštelių šaukštelio | kepimo miltelių kepimo miltelių | |
0,5 šaukštelių šaukštelio | cinamono cinamono | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
1 l l | aliejaus aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Obuolių griežinėliai tešloje
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Obuolius nulupame ir išimame sėklalizdžius. Supjaustome obuolius žiedeliais.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame kefyrą, suplakame. Įsijojame kepimo miltelius ir cinamoną. Maišydami suberiame stiklinę miltų ir kruopščiai išmaišome. Tada pamažu suberiame likusius miltus. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Giliame puode įkaitiname aliejų. Kiekvieną žiedelį merkiame į tešlą ir atsargiai dedame į aliejų. Žiedeliai turi nesiliesti tarpusavyje. Kai viena pusė apkepa, apverčiame.
Ištraukę dedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Iškepusius ir atvėsusius žiedelius galima pabarstyti cukraus pudra.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...