Taip gyventi verta!
Obuoliais įdaryta antis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. ančių anties
česnako česnako
citrinų citrinos
30 g g kumino kumino
druskos druskos
pipirų pipirų
500 g g obuolių obuolio
medaus medaus
(pagal skonį)
gvazdikėlių gvazdikėlio
(pagal skonį)

▶▶ Obuoliais įdaryta antis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:00 h
(2)

Gaminimas

Įtriname antį citrinos sultimis, druska, pipirais, česnaku ir kmynais. Pamarinuojame 1-3 dienas šaldytuve.

Obuolius supjaustome perpus ar ketvirčiais. Antį prikemšame obuolių ir sutvirtiname mediniais pagaliukais. Kepame kepimo rankovėje 1-3 val. (trukmė priklauso nuo anties dydžio) 180-200 °C orkaitėje. Prakerpame rankovę ir pašlakstome antį kepimo metu susidariusiais riebalais.

Išskobiame obuolių sėklalizdžius, į vidų įdedame po gvazdikėlį ir šaukštelį medaus. Išdėliojame obuolius kepimo skardoje šalia anties ir dar pusvalandį pakepame.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...