
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | ančių anties | |
česnako česnako | ||
citrinų citrinos | ||
30 g g | kumino kumino | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
500 g g | obuolių obuolio | |
medaus
medaus (pagal skonį) | ||
gvazdikėlių
gvazdikėlio (pagal skonį) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Obuoliais įdaryta antis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Įtriname antį citrinos sultimis, druska, pipirais, česnaku ir kmynais. Pamarinuojame 1-3 dienas šaldytuve.
Obuolius supjaustome perpus ar ketvirčiais. Antį prikemšame obuolių ir sutvirtiname mediniais pagaliukais. Kepame kepimo rankovėje 1-3 val. (trukmė priklauso nuo anties dydžio) 180-200 °C orkaitėje. Prakerpame rankovę ir pašlakstome antį kepimo metu susidariusiais riebalais.
Išskobiame obuolių sėklalizdžius, į vidų įdedame po gvazdikėlį ir šaukštelį medaus. Išdėliojame obuolius kepimo skardoje šalia anties ir dar pusvalandį pakepame.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...