
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 g g | viščiukų broilerių ketvirčiai viščiukų broilerių ketvirčių | ||
1 šlakelių šlakelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
2 vnt. vnt. | apelsinų apelsino | ||
česnako česnako | |||
1 vnt. vnt. | saldžiosios bulvės saldžiosios bulvės | ||
1 - 2 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
1 vnt. vnt. | moliūgų
moliūgo (mažo) | ||
50 g g | sviesto sviesto | ||
250 ml ml | apelsinų sulčių apelsinų sulčių | ||
800 g g | vištienos sultinio vištienos sultinio | ||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMoliūgų sriuba su apelsinais ir vištiena
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Paruošimas:
- Viščiukų ketvirčius apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
- Nutarkuokite vieno apelsino žievelę ir įtrinkite vištieną.
- Sudėkite česnako skilteles ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
- Tuo metu supjaustykite batatą, morkas ir moliūgą. Daržoves apkepkite su sviestu ir aliejumi. Užberkite druskos ir pipirų.
- Įtarkuokite likusio apelsino žievelę ir supjaustykite abiejų apelsinų minkštimus. Sudėkite į puodą.
- Supilkite sultis bei sultinį ir virkite apie 15 min., kol daržovės suminkštės.
- Sriubą sutrinkite ir patiekite su plėšyta vištiena.