Taip gyventi verta!
Moliūgų sriuba su apelsinais ir vištiena

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

500 g g viščiukų broilerių ketvirčiai viščiukų broilerių ketvirčių
1 šlakelių šlakelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
2 vnt. vnt. apelsinų apelsino
česnako česnako
1 vnt. vnt. saldžiosios bulvės saldžiosios bulvės
1 - 2 vnt. vnt. morkų morkos
1 vnt. vnt. moliūgų moliūgo
(mažo)
50 g g sviesto sviesto
250 ml ml apelsinų sulčių apelsinų sulčių
800 g g vištienos sultinio vištienos sultinio
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų

Moliūgų sriuba su apelsinais ir vištiena

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(12)

Gaminimas

Paruošimas:

  1. Viščiukų ketvirčius apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais.
  2. Nutarkuokite vieno apelsino žievelę ir įtrinkite vištieną.
  3. Sudėkite česnako skilteles ir kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
  4. Tuo metu supjaustykite batatą, morkas ir moliūgą. Daržoves apkepkite su sviestu ir aliejumi. Užberkite druskos ir pipirų.
  5. Įtarkuokite likusio apelsino žievelę ir supjaustykite abiejų apelsinų minkštimus. Sudėkite į puodą.
  6. Supilkite sultis bei sultinį ir virkite apie 15 min., kol daržovės suminkštės.
  7. Sriubą sutrinkite ir patiekite su plėšyta vištiena.