
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
200 g g | pomidorų
pomidoro (vynuoginių) | |
1 | agurkų
agurko (ilgavaisio) | |
1 | avokadų
avokado (didelio) | |
1 | svogūnų
svogūno (nedidelio raudonojo ) | |
150 g g | konservuoto tuno
konservuoto tuno (savo sultyse) | |
400 g g | avinžirnių
avinžirnių (konservuotų) | |
50 - 70 g g | gražgarsčių
gražgarsčių (šviežių) |
Padažui:
5 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
1 | citrinų sulčių
citrinos sulčių (žaliosios) | |
1 šaukštų šaukšto | Klevų sirupo
Klevų sirupo (arba medaus) | |
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių garstyčių | |
1 šaukštelių šaukštelio | česnako miltelių česnako miltelių | |
1 šaukštų šaukšto | prieskoninių žolelių
prieskoninių žolelių (šviežiai kapotų prieskoninių) | |
druskos druskos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | juodųjų pipirų
juodųjų pipirų (šviežiai grūstų ) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMišrainė su tunu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Kai metų laikai už lango pasirodo truputį per niūrus, - šiek tiek lengvumo ir pavasario lėkštėje. Ingredientai čia puikiai dera ir papildo vienas kitą: švelniai karstelėjusios gražgarstės, kremiškos tekstūros avokadai, gaivūs agurkai ir pomidorai, saldžiarūgštis padažas. Sotumo mišrainei suteikia avinžirniai ir tunas. Patiekdami galite apibarstyti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, šalia galite patiekti žaliosios citrinos skiltelių.
1. Vynuoginius pomidorus perpjaukite perpus. Agurkus supjaustykite ar sutarkuokite plonais šiaudeliais. Avokadą perpjaukite perpus, kiekvieną puselę supjaustykite plonomis riekelėmis. Raudonąjį svogūną smulkiai sukapokite. Tuną ir avinžirnius išimkite iš skardinių, nukoškite.
2. Į dubenėlius paskirstykite šviežias gražgarstes. Ant viršaus išdėliokite avinžirnius, agurkus, avokadus, tuną, svogūnus.
3. Paruoškite padažą. Jam skirtus ingredientus sumaišykite iki vientisos tekstūros ir apšlakstykite mišrainę.