Taip gyventi verta!
Mišrainė su tunu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

200 g g pomidorų pomidoro
(vynuoginių)
1 agurkų agurko
(ilgavaisio)
1 avokadų avokado
(didelio)
1 svogūnų svogūno
(nedidelio raudonojo )
150 g g konservuoto tuno konservuoto tuno
(savo sultyse)
400 g g avinžirnių avinžirnių
(konservuotų)
50 - 70 g g gražgarsčių gražgarsčių
(šviežių)

Padažui:

5 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 citrinų sulčių citrinos sulčių
(žaliosios)
1 šaukštų šaukšto Klevų sirupo Klevų sirupo
(arba medaus)
1 šaukštelių šaukštelio garstyčių garstyčių
1 šaukštelių šaukštelio česnako miltelių česnako miltelių
1 šaukštų šaukšto prieskoninių žolelių prieskoninių žolelių
(šviežiai kapotų prieskoninių)
druskos druskos
1 žiupsnelių žiupsnelio juodųjų pipirų juodųjų pipirų
(šviežiai grūstų )

Mišrainė su tunu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(20)

Gaminimas

Kai metų laikai už lango pasirodo truputį per niūrus, - šiek tiek lengvumo ir pavasario lėkštėje. Ingredientai čia puikiai dera ir papildo vienas kitą: švelniai karstelėjusios gražgarstės, kremiškos tekstūros avokadai, gaivūs agurkai ir pomidorai, saldžiarūgštis padažas. Sotumo mišrainei suteikia avinžirniai ir tunas. Patiekdami galite apibarstyti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, šalia galite patiekti žaliosios citrinos skiltelių.

1. Vynuoginius pomidorus perpjaukite perpus. Agurkus supjaustykite ar sutarkuokite plonais šiaudeliais. Avokadą perpjaukite perpus, kiekvieną puselę supjaustykite plonomis riekelėmis. Raudonąjį svogūną smulkiai sukapokite. Tuną ir avinžirnius išimkite iš skardinių, nukoškite.
2. Į dubenėlius paskirstykite šviežias gražgarstes. Ant viršaus išdėliokite avinžirnius, agurkus, avokadus, tuną, svogūnus.
3. Paruoškite padažą. Jam skirtus ingredientus sumaišykite iki vientisos tekstūros ir apšlakstykite mišrainę.