Migdolų ir kukurūzų polenta su troškintu pankoliu, paprika ir falafeliais

Migdolų ir kukurūzų polenta su troškintu pankoliu, paprika ir falafeliais

SudėtingumasVidutinis
Gaminimas40 min

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros (naudodamiviršutinį ir apatinįkaitinimą)
  2. Susmulkinkite 200 g migdolų tada paskrudinkite juos keptuvėje be aliejaus
  3. Luktelėkite, kol atvės
  4. Nuplaukite ir supjaustykite ketvirčiais 2 pankolių galvas
  5. Dėkite į kepimo formą
  6. Sutarkuokite pusės apelsino žievelę
  7. Išspauskite viso apelsino sultis
  8. Nuplaukite ir įdėkite 4 mažas ilgąsias bananines paprikas
  9. Viską užmarinuokite 4 šaukštais alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais
  10. Sudėkite falafelius
  11. Kepkite orkaitėje apie 18 minučių
  12. Tuo metu užvirkite puode 800 ml migdolų gėrimo
  13. Pagardinkite 1 arbatiniu šaukšteliu čiobrelių, druska, pipirais
  14. Plakikliu įmaišykite 200 g kukurūzų kruopų
  15. Nuolat maišykite, kol užvirs
  16. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite ryšelį petražolių
  17. Smulkiai sukapokite česnaką
  18. Suberkite į dubenį ir įpilkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus
  19. Suberkite antrą pusę apelsino žievelės
  20. Apibarstykite pipirais ir išmaišykite