
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | midijų
midijų (virtų) | ||
150 g g | porų poro | ||
100 g g | daržovių sultinio
daržovių sultinio (1/2 kubelio) | ||
6 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
50 g g | sviesto sviesto | ||
1 | duonos
duonos (česnakinės LIDL ) | ||
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
300 g g | grietinėlės
grietinėlės (35 proc. rieb.) ) | ||
10 g g | čiobrelių
čiobrelių (švieži ar džiovinti ) | ||
10 g g | petražolių
petražolių (šviežios ar džiovintos ) | ||
citrinų
citrinos (pusė) | |||
pipirų
pipirų (pagal skonį) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMidijos su porų ir grietinėlės padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Svieste 5 minutes lėtai apkepame plonai pjaustytus porų žiedelius ir smulkiai pjaustytą svogūną su čiobreliais. Sudedame tarkuotą česnaką, pabarstome pipirais. Maišydami pakepame dar porą minučių. Supilame daržovių sultinį ir patroškiname 3-4 minutes.
- Tada pilame grietinėlę ir paverdame apie 5 minutes, kad padažas sutirštėtų.
- Dedame midijas į padažą ir maišydami paverdame 4-6 minutes.
- Patiekiame su skrudintomis česnakinės duonelės riekelėmis. Pabarstome smulkintomis petražolėmis ir papuošiame griežinėliu citrinos.