Taip gyventi verta!
Midijos su porų ir grietinėlės padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1 kg kg midijų midijų
(virtų)
150 g g porų poro
100 g g daržovių sultinio daržovių sultinio
(1/2 kubelio)
6 skiltelių skiltelės česnako česnako
50 g g sviesto sviesto
1 duonos duonos
(česnakinės LIDL )
1 mėlynųjų svogūnų mėlynojo svogūno
300 g g grietinėlės grietinėlės
(35 proc. rieb.) )
10 g g čiobrelių čiobrelių
(švieži ar džiovinti )
10 g g petražolių petražolių
(šviežios ar džiovintos )
citrinų citrinos
(pusė)
pipirų pipirų
(pagal skonį)

Midijos su porų ir grietinėlės padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(9)

Gaminimas

  1. Svieste 5 minutes lėtai apkepame plonai pjaustytus porų žiedelius ir smulkiai pjaustytą svogūną su čiobreliais. Sudedame tarkuotą česnaką, pabarstome pipirais. Maišydami pakepame dar porą minučių. Supilame daržovių sultinį ir patroškiname 3-4 minutes.
  2. Tada pilame grietinėlę ir paverdame apie 5 minutes, kad padažas sutirštėtų.
  3. Dedame midijas į padažą ir maišydami paverdame 4-6 minutes.
  4. Patiekiame su skrudintomis česnakinės duonelės riekelėmis. Pabarstome smulkintomis petražolėmis ir papuošiame griežinėliu citrinos.