
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Kepsniams:
4 vnt. vnt. | jautienos kumpinės
jautienos kumpinės (kepsnių (po 125-150 g)) | ||
20 g g | imbiero imbiero | ||
1 - 2 vnt. vnt. | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
1 šaukštelių šaukštelio | kalendros
kalendros (maltos) | ||
3 - 4 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
druskos druskos |
Čatniui:
0,5 ryšulėlių ryšulėlio | svogūnų svogūno | ||
0,5 | ananasų
ananaso (apie 750 g) | ||
0,5 | mango
mango (apie 225 g) | ||
300 g g | pomidorų pomidoro | ||
bananų banano | |||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | kalendros kalendros | ||
0,5 šaukštelių šaukštelio | aitriųjų paprikų
aitriosios paprikos (miltelių) | ||
druskos druskos | |||
2 - 3 šaukštų šaukšto | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
citrinų sulčių
citrinos sulčių (žaliosios) | |||
50 ml ml | obuolių acto obuolių acto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMarinuoti kepsniai su vaisiniu čatniu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Čatniui nuplaukite ir žiedais supjaustykite laiškinius svogūnus. Nulupkite ananasus ir mangus, išpjaukite ananaso kotą, nupjaukite mango minkštimą nuo kauliuko. Ananasą ir mangą supjaustykite kubeliais. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nupilkite ir užpilkite šaltu vandeniu. Tada juos nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite ir kubeliais supjaustykite bananą.
Visus ingredientus 2 min. pakepinkite įkaitintame aliejuje. Įberkite kalendrų, aitriųjų paprikų miltelių, 1 šaukštelį druskos, 2 šaukštus cukraus, įpilkite žaliosios citrinos sulčių ir obuolių acto. Viską kartkartėmis pamaišydami troškinkite 18-20 min. Paragaukite ir, jei reikia, įberkite dar cukraus ir ataušinkite.
Kepsniams nuplaukite aitriąsias paprikas, išimkite sėklas, nulupkite imbierą ir viską smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su kalendromis ir 2-3 šaukštais aliejaus. Kepsnius nuplaukite, nusausinkite, ištepkite marinatu ir bent 30 min. padėkite šaltai. Tada likusį aliejų supilkite į grilio keptuvę ir joje 2-3 min. iš abiejų pusių apkepkite kepsnius, iškepę pagardinkite druska. Trumpam įvyniokite į aliuminio foliją, o paskui patiekite su čatniu.
Šios savaitės pasiūlymai parduotuvėse LIDL >>>