
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | vištos
vištos („Skonio ženklas“) | ||
0,5 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
5 šakelių šakelės | rozmarino
rozmarino (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 šaukštų šaukšto | krienų
krienų („Mikado“) | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus
medaus („Marlene“) | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) | ||
3 vnt. vnt. | apelsinų
apelsino (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 skardinių skardinės | konservuotų kukurūzų
konservuotų kukurūzų („Freshona“ ) | ||
špinatų
špinatų (iš „Lidl turgelio“) | |||
5 - 8 vnt. vnt. | pomidorų
pomidoro (iš „Lidl turgelio“) | ||
druskos
druskos („Kania“) | |||
pipirų
pipirų („Kania“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMarinuotas viščiukas su medumi ir krienais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Viščiuką nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. 2. Į viščiuko vidų dedame pusę citrinos, išilgai perpus perpjautą česnako galvą ir kelias rozmarinų šakeles. 3. Paruošiame marinatą - sumaišome krienus, medų, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. 4. Paruoštu marinatu aptepame viščiuką. 5. Dedame viščiuką į kepimo skardą.6. Apdėliojame 2 apelsinų ketvirčiais.7. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. 8. Po valandos prie viščiuko kepti pridedame vyšninių pomidorų šakelę, padidiname kaitrą iki 220 laipsnių ir apskrudiname 8 minutes. 9. Iškepusį viščiuką apdengiame folija ir leidžiame pastovėti 20 minučių. 10. Viščiuką dedame į lėkštę, apdėliojame šviežiais špinatais, konservuotais kukurūzais, šviežiu apelsinu, keptais pomidorais ir šviežiais rozmarinais.
- - - - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>