Taip gyventi verta!
Marinuotas viščiukas su medumi ir krienais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. vištos vištos
(„Skonio ženklas“)
0,5 vnt. vnt. citrinų citrinos
(iš „Lidl turgelio“)
1 vnt. vnt. česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)
5 šakelių šakelės rozmarino rozmarino
(iš „Lidl turgelio“)
1 šaukštų šaukšto krienų krienų
(„Mikado“)
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
(„Marlene“)
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
3 vnt. vnt. apelsinų apelsino
(iš „Lidl turgelio“)
1 skardinių skardinės konservuotų kukurūzų konservuotų kukurūzų
(„Freshona“ )
špinatų špinatų
(iš „Lidl turgelio“)
5 - 8 vnt. vnt. pomidorų pomidoro
(iš „Lidl turgelio“)
druskos druskos
(„Kania“)
pipirų pipirų
(„Kania“)

Marinuotas viščiukas su medumi ir krienais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:20 h
(10)

Gaminimas

1. Viščiuką nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. 2. Į viščiuko vidų dedame pusę citrinos, išilgai perpus perpjautą česnako galvą ir kelias rozmarinų šakeles. 3. Paruošiame marinatą - sumaišome krienus, medų, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. 4. Paruoštu marinatu aptepame viščiuką. 5. Dedame viščiuką į kepimo skardą.6. Apdėliojame 2 apelsinų ketvirčiais.7. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. 8. Po valandos prie viščiuko kepti pridedame vyšninių pomidorų šakelę, padidiname kaitrą iki 220 laipsnių ir apskrudiname 8 minutes. 9. Iškepusį viščiuką apdengiame folija ir leidžiame pastovėti 20 minučių. 10. Viščiuką dedame į lėkštę, apdėliojame šviežiais špinatais, konservuotais kukurūzais, šviežiu apelsinu, keptais pomidorais ir šviežiais rozmarinais.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>