
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 g g | miltų miltų | ||
3 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
1 stiklinių stiklinės | pieno pieno | ||
vandens
vandens (gazuoto arba paprasto) | |||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
aliejaus aliejaus |
Įdarui:
300 g g | varškės
varškės (kreminės vanilinės) | ||
300 g g | įvairių uogų mišinio
įvairių uogų mišinio (šviežių, šaldytų ar uogienės) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Lietinių tortas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Tešlos ingredientus sumaišome plakikliu ar šluotele (masė neturi būti per tiršta). Įkaitiname keptuvę. Iškepame 20-30 lietinių.
Lietinius pakaitomis tepame kremine varške ir trintomis uogomis (arba uogiene). Jeigu naudojame ne vanilinę varškę, pagal skonį pasaldiname.
Torto viršų galima aptepti varškės mase ir papuošti uogomis. Vietoj uogų lietinius galima sutepti mėgstamu šokoladiniu kremu ar karameliniu padažu.
- - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>