Lašiša su medumi ir citrinomis

Lašiša su medumi ir citrinomis image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 20 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 1   kg lašišos filė
    • 150   g medaus iš „LIDL turgelis“
    • 1   vnt. žaliosios citrinos
    • 1   vnt. citrinos
    •   druskos
    •   juodųjų pipirų

Paruošimas

    Lašiša idealiai tinka šventiniams velykiniams pietums ar vakarienei. Tačiau kai už lango šviečia saulė ir norisi džiaugtis taip lauktu pavasariu, o ne stovėti prie puodų - tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė dalinasi burnoje tirpstančios lašišos, pagardintos medumi ir citrinomis, receptu, kurį pagaminti užtruksite lygiai 20 minučių.

  1. Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.

  2. Ant lašišos uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.

  3. Kepkite lašišą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

  4. Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru - žalumynais, kruopomis.

  5. Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“