
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 kg kg | lašišos filė lašišos filė | ||
150 g g | medaus
medaus (iš „LIDL turgelis“ ) | ||
1 vnt. vnt. | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | ||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų |
Lašiša su medumi ir citrinomis
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:20
min
(12)
Gaminimas
Lašiša idealiai tinka šventiniams velykiniams pietums ar vakarienei. Tačiau kai už lango šviečia saulė ir norisi džiaugtis taip lauktu pavasariu, o ne stovėti prie puodų - tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė dalinasi burnoje tirpstančios lašišos, pagardintos medumi ir citrinomis, receptu, kurį pagaminti užtruksite lygiai 20 minučių.
- Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
- Ant lašišos uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.
- Kepkite lašišą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
- Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru - žalumynais, kruopomis.
Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“