
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 kg kg | lašišos filė lašišos filė | |
150 g g | medaus
medaus (iš „LIDL turgelis“ ) | |
1 vnt. vnt. | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | |
1 vnt. vnt. | citrinų citrinos | |
druskos druskos | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLašiša su medumi ir citrinomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Lašiša idealiai tinka šventiniams velykiniams pietums ar vakarienei. Tačiau kai už lango šviečia saulė ir norisi džiaugtis taip lauktu pavasariu, o ne stovėti prie puodų - tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė dalinasi burnoje tirpstančios lašišos, pagardintos medumi ir citrinomis, receptu, kurį pagaminti užtruksite lygiai 20 minučių.
- Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
- Ant lašišos uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.
- Kepkite lašišą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
- Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru - žalumynais, kruopomis.
Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“