Taip gyventi verta!
Lašiša su medumi ir citrinomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 kg kg lašišos filė lašišos filė
150 g g medaus medaus
(iš „LIDL turgelis“ )
1 vnt. vnt. žaliųjų citrinų žaliosios citrinos
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų

Lašiša su medumi ir citrinomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

20 min
(13)

Gaminimas

Lašiša idealiai tinka šventiniams velykiniams pietums ar vakarienei. Tačiau kai už lango šviečia saulė ir norisi džiaugtis taip lauktu pavasariu, o ne stovėti prie puodų - tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė dalinasi burnoje tirpstančios lašišos, pagardintos medumi ir citrinomis, receptu, kurį pagaminti užtruksite lygiai 20 minučių.

  1. Lašišos filė gausiai aptepkite medumi. Pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais.
  2. Ant lašišos uždėkite žaliosios bei geltonosios citrinos griežinėlius.
  3. Kepkite lašišą iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  4. Iškeptą lašišą patiekite su mėgstamu garnyru - žalumynais, kruopomis.

Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“