Taip gyventi verta!
Kruasanai-sumuštiniai su pomidorais ir mocarela

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

3 sviestinių ragelių (kruasanų) sviestinio ragelio (kruasano)
(šviežių)
3 šaukštų šaukšto lydyto sūrio lydyto sūrio
(tepamojo)
3 šaukštų šaukšto pesto padažo pesto padažo
(dėti į vidų)
3 saujų saujos gražgarsčių gražgarsčių
10 smulkiavaisių pomidorų smulkiavaisio pomidoro
100 g g mocarelos sūrio mocarelos sūrio
(rutuliukų)
3 šaukštelių šaukštelio pesto padažo pesto padažo
(dėti ant viršaus )
šviežiai grūstų juodųjų pipirų šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Kruasanai-sumuštiniai su pomidorais ir mocarela

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

15 min
(9)

Gaminimas

  1. Sviestinius ragelius (kruasanus) įpjaukite išilgai per visą jų ilgį.
  2. Vidinę įpjautų kruasanų pusę aptepkite lydytu sūreliu, tuomet - pesto padažu.
  3. Ant apatinės kruasanų dalies paskleiskite gražgarstes, ant jų - riekelėmis pjaustytus smulkiavaisius pomidorus ir perpus perpjautus mocarelos rutuliukus. Apiberkite grūstais juodaisiais pipirais.
  4. Ant viršaus dėkite dar po šaukštelį pesto padažo.
  5. Lengvai paspauskite delnais ir patiekite nedelsiant.

-

Sviestu gardžiai kvepiantys, traškūs išorėje ir minkšti viduje, gausiai sluoksniuoti sviestiniai prancūziški rageliai tobulai tinka gardiems pusryčių sumuštiniams. Įpjaukite juos išilgai, o vidų pripildykite mėgstamų produktų. Pomidorai ir mocarela - klasikinis vegetariškas derinys; tačiau tokius sumuštinius galite papildyti ir, pavyzdžiui, avokadais ir vytintu kumpiu.

Kruasanai-sumuštiniai yra ypatingai minkšti ir sultingi. Gardžiausia juos patiekti nedelsiant, vos suteptus, tačiau suvynioję į sviestinį popierių drąsiai nusigabensite ir į netolimą iškylą - kaip ir kone visas maistas, gamtoje jie bus tik dar skanesni!