
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
250 g g | virtų krevečių virtos krevetės | |
100 g g | kumpio
kumpio (plonai pjaustytų) | |
40 g g | sviesto sviesto | |
2 šaukštų šaukšto | rudojo cukraus rudojo cukraus | |
maltų saldžiųjų paprikų maltų saldžiųjų paprikų |
Padažui:
0,25 stiklinių stiklinės | graikiško jogurto graikiško jogurto | |
0,5 stiklinių stiklinės | garstyčių
garstyčių (dižono) | |
0,5 stiklinių stiklinės | medaus medaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrevetės su šonine
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Krevetes nuplaukite. Galite jas išlukštenti arba kepti su lukštais - tik nuimkite krevečių galvas. 2. Kiekvieną krevetę apvyniokite plona kumpio juostele ir persmeikite mediniu iešmeliu, kad kumpis laikytųsi. 3. Paruoštas krevetes sudėkite ant kepimo skardos. 4. Nedideliame puodelyje išlydykite sviestą kartu su ruduoju cukrumi bei saldžiųjų paprikų milteliais. 5. Paruoštu sviesto padažu apšlakstykite krevetes. 6. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių, kol lengvai apskrus. 7. Paruoškite padažą. Visus padažo ingredientus sumaišykite.
-
PATARIMAS
Jei nemėgstate valgio metu lukštenti krevečių, jas paprasta išlukštenti prieš gaminant - pirmiausia pašalinkite galvą ją švelniai pasukdami, tada imkite už nedidelio kiauto gabalėlio ties pirmosiomis kojytėmis ir pradėkite lupti.
-
AR ŽINOJOTE
Atmosferinėje pakuotėje krevetės ilgiau išlieka šviežios be papildomų priedų ar konservantų.