
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Tešlai:
200 g g | miltų miltų | ||
70 ml ml | vandens vandens | ||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
druskos druskos |
Įdarui:
200 g g | kiaulienos faršo kiaulienos faršo | ||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
pipirų pipirų | |||
druskos druskos |
Padažui:
rūkytos šoninės rūkytos šoninės | |||
svogūnų svogūno | |||
1 šaukštų šaukšto | grietinės grietinės |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Koldūnai su mėsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Į miltus įmušame kiaušinį, įberiame šiek tiek druskos, išmaišome.
Pilame vandenį ir maišome tešlą iki vientisos masės.
Suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30 minučių, kad pabrinktų miltai.
Paruošiame faršą: sumaišome maltą kiaulieną su druska, pipirais ir kiaušiniu.
Formuojame koldūnus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 5 minutes.
Paruošiame padažą: svogūną apkepame su šonine, įdedame grietinės.