Koldūnai su mėsa

Koldūnai su mėsa image
Sudėtingumas Sudėtingas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 2 val.

Ingridientai

2 porcijos
  • Tešlai:

    • 200   g miltų
    • 70   ml vandens
    • 1   vnt. kiaušinio
    •   druskos
  • Įdarui:

    • 200   g kiaulienos faršo
    • 1   vnt. kiaušinio
    •   pipirų
    •   druskos
  • Padažui:

    •   rūkytos šoninės
    •   svogūnų
    • 1   šaukšto grietinės

Paruošimas

  1. Į miltus įmušame kiaušinį, įberiame šiek tiek druskos, išmaišome.

  2. Pilame vandenį ir maišome tešlą iki vientisos masės.

  3. Suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30 minučių, kad pabrinktų miltai.

  4. Paruošiame faršą: sumaišome maltą kiaulieną su druska, pipirais ir kiaušiniu.

  5. Formuojame koldūnus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 5 minutes.

  6. Paruošiame padažą: svogūną apkepame su šonine, įdedame grietinės.