Taip gyventi verta!
▶▶ Koldūnai su mėsa

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Tešlai:

200 g g miltų miltų
70 ml ml vandens vandens
1 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
druskos druskos

Įdarui:

200 g g kiaulienos faršo kiaulienos faršo
1 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
pipirų pipirų
druskos druskos

Padažui:

rūkytos šoninės rūkytos šoninės
svogūnų svogūno
1 šaukštų šaukšto grietinės grietinės

▶▶ Koldūnai su mėsa

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

2:00 h
(10)

Gaminimas

Į miltus įmušame kiaušinį, įberiame šiek tiek druskos, išmaišome.

Pilame vandenį ir maišome tešlą iki vientisos masės.

Suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30 minučių, kad pabrinktų miltai.

Paruošiame faršą: sumaišome maltą kiaulieną su druska, pipirais ir kiaušiniu.

Formuojame koldūnus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 5 minutes.

Paruošiame padažą: svogūną apkepame su šonine, įdedame grietinės.