Į miltus įmušame kiaušinį, įberiame šiek tiek druskos, išmaišome.
Koldūnai su mėsa
Ingridientai
2
porcijos
-
Tešlai:
- 200 g miltų
- 70 ml vandens
- 1 vnt. kiaušinio
- druskos
-
Įdarui:
- 200 g kiaulienos faršo
- 1 vnt. kiaušinio
- pipirų
- druskos
-
Padažui:
- rūkytos šoninės
- svogūnų
- 1 šaukšto grietinės
Paruošimas
Pilame vandenį ir maišome tešlą iki vientisos masės.
Suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 30 minučių, kad pabrinktų miltai.
Paruošiame faršą: sumaišome maltą kiaulieną su druska, pipirais ir kiaušiniu.
Formuojame koldūnus. Verdame pasūdytame vandenyje apie 5 minutes.
Paruošiame padažą: svogūną apkepame su šonine, įdedame grietinės.