Taip gyventi verta!
Klasikinis keptas upėtakis su žalumynais ir citrina

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

2 vnt. vnt. upėtakių upėtakio
1 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
petražolių petražolių
(„Lidl turgelio“)
krapų krapų
(„Lidl turgelio“)
2 vnt. vnt. citrinų citrinos
(„Lidl turgelio“)
4 skiltelių skiltelės česnako česnako
(„Lidl turgelio“)
šaldytų gruzdintų bulvyčių šaldytų gruzdintų bulvyčių
(„Harvest basket“)
druskos druskos
(„Kania“)
pipirų pipirų
(„Kania“)

Klasikinis keptas upėtakis su žalumynais ir citrina

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(51)

Gaminimas

1. Istrižai įpjauname žuvies paviršių 6-8 kartus.

2. Įtriname žuvį minkštu sviestu, pabarstome druska ir pipirais.

3. Į vidų dedame smulkintas petražoles, krapus, česnako skilteles ir citrinos griežinėlius.

4. Kepimo skardą uždengiame kepimo popieriumi, ant jos dedame žuvį. Ant žuvies patarkuojame citrinos žievelės.

5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

6. Po 15 minučių kepimo prie žuvies dedame gruzdintas bulvytes ir kepame viską dar 15 minučių.

Raktažodžiai

Žuvis