
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 vnt. vnt. | upėtakių upėtakio | |
1 šaukštų šaukšto | sviesto sviesto | |
petražolių
petražolių („Lidl turgelio“) | ||
krapų
krapų („Lidl turgelio“) | ||
2 vnt. vnt. | citrinų
citrinos („Lidl turgelio“) | |
4 skiltelių skiltelės | česnako
česnako („Lidl turgelio“) | |
šaldytų gruzdintų bulvyčių
šaldytų gruzdintų bulvyčių („Harvest basket“) | ||
druskos
druskos („Kania“) | ||
pipirų
pipirų („Kania“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKlasikinis keptas upėtakis su žalumynais ir citrina
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Istrižai įpjauname žuvies paviršių 6-8 kartus.
2. Įtriname žuvį minkštu sviestu, pabarstome druska ir pipirais.
3. Į vidų dedame smulkintas petražoles, krapus, česnako skilteles ir citrinos griežinėlius.
4. Kepimo skardą uždengiame kepimo popieriumi, ant jos dedame žuvį. Ant žuvies patarkuojame citrinos žievelės.
5. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
6. Po 15 minučių kepimo prie žuvies dedame gruzdintas bulvytes ir kepame viską dar 15 minučių.