Paruošimas
- Bulves supjaustome juostelėmis ir apverdame. Tada išdėliojame ant kepimo skardos, apšlakstome aliejumi, pabarstome druska, kapotu česnaku ir 15-20 minučių kepame orkaitėje.
- Pasiruošiame mėsainio įdarą: supjaustome griežinėliais pomidorą ir svogūną, sumaišome pomidorų pastą su majonezu. Į padažą įtarkuojame česnako, pagardiname druska ir pipirais.
- Jautienos faršą paskaniname prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Formuojame paplotėlį ir dedame kepti ant įkaitusio grilio.
- Trumpai apkepame bandelę. Užtepame padažo, uždedame salotų lapų, pomidorų ir svogūnų griežinėlių.
- Kai viena paplotėlio pusė apkepa, apverčiame, ant viršaus dedame sūrio riekelę, kad išsilydytų (kol iškeps kita pusė).
- Iškepusį paplotėlį dedame į bandelę. Patiekiame su bulvytėmis.