Taip gyventi verta!
Klasikinis jautienos mėsainis su gruzdintomis bulvytėmis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
0,5 svogūnų svogūno
150 g g jautienos faršo jautienos faršo
1 šaukštų šaukšto džiovintų žolelių džiovintų žolelių
(įvairių)
1 riekelių riekelės čederio sūrio čederio sūrio
100 g g salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio
pomidorų pomidoro
4 šaukštų šaukšto majonezo majonezo
druskos druskos
pipirų pipirų
mėsainių bandelių mėsainių bandelės
40 ml ml pomidorų pastos pomidorų pastos
150 g g bulvių bulvės
(skustų)
aliejaus aliejaus
(kepimui)
česnako česnako
rozmarino rozmarino

▶▶ Klasikinis jautienos mėsainis su gruzdintomis bulvytėmis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(17)

Gaminimas

Bulves supjaustome juostelėmis ir apverdame. Tada išdėliojame ant kepimo skardos, apšlakstome aliejumi, pabarstome druska, kapotu česnaku ir 15-20 minučių kepame orkaitėje.

Pasiruošiame mėsainio įdarą: supjaustome griežinėliais pomidorą ir svogūną, sumaišome pomidorų pastą su majonezu. Į padažą įtarkuojame česnako, pagardiname druska ir pipirais.

Jautienos faršą paskaniname prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Formuojame paplotėlį ir dedame kepti ant įkaitusio grilio.

Trumpai apkepame bandelę. Užtepame padažo, uždedame salotų lapų, pomidorų ir svogūnų griežinėlių.

Kai viena paplotėlio pusė apkepa, apverčiame, ant viršaus dedame sūrio riekelę, kad išsilydytų (kol iškeps kita pusė).

Iškepusį paplotėlį dedame į bandelę. Patiekiame su bulvytėmis.