
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
0,5 | svogūnų svogūno | |
150 g g | jautienos faršo jautienos faršo | |
1 šaukštų šaukšto | džiovintų žolelių
džiovintų žolelių (įvairių) | |
1 riekelių riekelės | čederio sūrio čederio sūrio | |
100 g g | salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio | |
pomidorų pomidoro | ||
4 šaukštų šaukšto | majonezo majonezo | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
mėsainių bandelių mėsainių bandelės | ||
40 ml ml | pomidorų pastos pomidorų pastos | |
150 g g | bulvių
bulvės (skustų) | |
aliejaus
aliejaus (kepimui) | ||
česnako česnako | ||
rozmarino rozmarino |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Klasikinis jautienos mėsainis su gruzdintomis bulvytėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Bulves supjaustome juostelėmis ir apverdame. Tada išdėliojame ant kepimo skardos, apšlakstome aliejumi, pabarstome druska, kapotu česnaku ir 15-20 minučių kepame orkaitėje.
Pasiruošiame mėsainio įdarą: supjaustome griežinėliais pomidorą ir svogūną, sumaišome pomidorų pastą su majonezu. Į padažą įtarkuojame česnako, pagardiname druska ir pipirais.
Jautienos faršą paskaniname prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Formuojame paplotėlį ir dedame kepti ant įkaitusio grilio.
Trumpai apkepame bandelę. Užtepame padažo, uždedame salotų lapų, pomidorų ir svogūnų griežinėlių.
Kai viena paplotėlio pusė apkepa, apverčiame, ant viršaus dedame sūrio riekelę, kad išsilydytų (kol iškeps kita pusė).
Iškepusį paplotėlį dedame į bandelę. Patiekiame su bulvytėmis.