Taip gyventi verta!
Klasikinis didkepsnis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

druskos druskos
4 jautienos mentės kepsnių jautienos mentės kepsnio
(brandintos)
2 šaukštų šaukšto baltojo vyno baltojo vyno
2 šaukštų šaukšto baltojo vyno baltojo vyno
4 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „LIDL turgelio”)
4 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „LIDL turgelio”)
2 šaukštų šaukšto aliejaus aliejaus
2 šaukštų šaukšto aliejaus aliejaus
2 - 3 šakelių šakelės čiobrelių čiobrelių
2 - 3 šakelių šakelės čiobrelių čiobrelių
2 - 3 šakelių šakelės raudonėlių raudonėlio
2 - 3 šakelių šakelės raudonėlių raudonėlio
rozmarino rozmarino
šaukštų šaukšto Vusterio padažo Vusterio padažo
šaukštų šaukšto Vusterio padažo Vusterio padažo
juodųjų pipirų juodųjų pipirų

Klasikinis didkepsnis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

12:20 h
(4)

Gaminimas

Receptas:

1. Marinatui sumaišykite vyną, aliejų, Vusterio padažą, šviežiai grūstus juoduosius pipirus, sutrintas tarp delnų prieskonines žoleles, susmulkintą česnaką. Mėsą sudėkite į gautą mišinį ir palikite šaltoje vietoje 12 val.2. Kepkite didkepsnius iš kiekvienos pusės po 2-3 min. arba stipriai įkaitintoje keptuvėje, arba ant grotelių.3. Tikrinkite iškepimo laipsnį arba termometru, arba paspaudę mėsą pirštu*. Sūdykite baigdami kepti. Atidėkite 5-8 min. ir patiekite su norimais padažais bei grilintais smidrais, marinuotomis daržovėmis.