
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
druskos druskos | |||
4 | jautienos mentės kepsnių
jautienos mentės kepsnio (brandintos) | ||
2 šaukštų šaukšto | baltojo vyno baltojo vyno | ||
2 šaukštų šaukšto | baltojo vyno baltojo vyno | ||
4 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „LIDL turgelio”) | ||
4 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „LIDL turgelio”) | ||
2 šaukštų šaukšto | aliejaus aliejaus | ||
2 šaukštų šaukšto | aliejaus aliejaus | ||
2 - 3 šakelių šakelės | čiobrelių čiobrelių | ||
2 - 3 šakelių šakelės | čiobrelių čiobrelių | ||
2 - 3 šakelių šakelės | raudonėlių raudonėlio | ||
2 - 3 šakelių šakelės | raudonėlių raudonėlio | ||
rozmarino rozmarino | |||
šaukštų šaukšto | Vusterio padažo Vusterio padažo | ||
šaukštų šaukšto | Vusterio padažo Vusterio padažo | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKlasikinis didkepsnis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Receptas:
1. Marinatui sumaišykite vyną, aliejų, Vusterio padažą, šviežiai grūstus juoduosius pipirus, sutrintas tarp delnų prieskonines žoleles, susmulkintą česnaką. Mėsą sudėkite į gautą mišinį ir palikite šaltoje vietoje 12 val.2. Kepkite didkepsnius iš kiekvienos pusės po 2-3 min. arba stipriai įkaitintoje keptuvėje, arba ant grotelių.3. Tikrinkite iškepimo laipsnį arba termometru, arba paspaudę mėsą pirštu*. Sūdykite baigdami kepti. Atidėkite 5-8 min. ir patiekite su norimais padažais bei grilintais smidrais, marinuotomis daržovėmis.