Kiaušiniai, marinuoti burokėlių sultyse

Kiaušiniai, marinuoti burokėlių sultyse image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1:30 val.

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 2   burokėlių
    • 5   kiaušinių
    • 20   g kietojo sūrio
    • 10   g garstyčių
    • 50   g majonezo
    • 1   skiltelės česnako
    • 5   g petražolių
    • 5   g krapų
    • 20   g svogūnų laiškų
    • 40   g šoninės

Paruošimas

  1. Į puodą su vandeniu dedame pjaustytą burokėlį ir verdame apie 20-30 minučių. Nusunkiame tirščius.

  2. Šoninę apkepame keptuvėje, kad apskrustų.

  3. Nusunkiame virtų burokėlių tirščius. Į šiltą skystį dedame išvirtus kiaušinius ir pamarinuojame dvi valandas.

  4. Kiaušinius išimame iš marinato. Perpjauname pusiau ir išimame trynius. Į dubenį su kiaušinių tryniais dedame kapotas petražoles, majonezą ir garstyčias. Suberiame susmulkintus krapus, tarkuotą sūrį. Dedame tarkuotą česnaką, kapotus svogūnų laiškus. Viską pertriname šakute ir išmaišome. Dedame masę į konditerinį maišelį ir išspaudžiame į kiaušinių puseles.

  5. Ant įdarytų kiaušinių užberiame kepintos šoninės trupinukų ir patiekiame.