Taip gyventi verta!
Kiaušiniai, marinuoti burokėlių sultyse

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

2 burokėlių burokėlio
5 kiaušinių kiaušinio
20 g g kietojo sūrio kietojo sūrio
10 g g garstyčių garstyčių
50 g g majonezo majonezo
1 skiltelių skiltelės česnako česnako
5 g g petražolių petražolių
(šviežios ar džiovintos )
5 g g krapų krapų
20 g g svogūnų laiškų svogūnų laiškų
40 g g šoninės šoninės

Kiaušiniai, marinuoti burokėlių sultyse

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:30 h
(3)

Gaminimas

  1. Į puodą su vandeniu dedame pjaustytą burokėlį ir verdame apie 20-30 minučių. Nusunkiame tirščius.
  2. Šoninę apkepame keptuvėje, kad apskrustų.
  3. Nusunkiame virtų burokėlių tirščius. Į šiltą skystį dedame išvirtus kiaušinius ir pamarinuojame dvi valandas.
  4. Kiaušinius išimame iš marinato. Perpjauname pusiau ir išimame trynius. Į dubenį su kiaušinių tryniais dedame kapotas petražoles, majonezą ir garstyčias. Suberiame susmulkintus krapus, tarkuotą sūrį. Dedame tarkuotą česnaką, kapotus svogūnų laiškus. Viską pertriname šakute ir išmaišome. Dedame masę į konditerinį maišelį ir išspaudžiame į kiaušinių puseles.
  5. Ant įdarytų kiaušinių užberiame kepintos šoninės trupinukų ir patiekiame.