Išilgai įpjauname kiaulienos išpjovą. Iš vidurio išimame dalį mėsos, ištriname pipirais, kalendromis ir valandą palaikome šaldytuve.
Kiaulienos vyniotinis su slyvomis ir grybais
Ingridientai
5
porcijos
-
- 1 kg kiaulienos išpjovos
- 100 g grybų
- 50 g džiovintų slyvų
- 1 vnt. obuolio
- 1 vnt. kiaušinio
- juodųjų pipirų
- kalendros
- druskos
Paruošimas
Išpjautą mėsos dalį susmulkiname. Obuolį ir slyvas supjaustome, sudedame į smulkintą mėsą kartu su kiaušiniu ir pagardiname druska bei pipirais. Grybus supjaustome, apkepame ir sudedame į smulkintą mėsą. Viską gerai sumaišome.
Išimame iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukemšame įdarą ir stipriai apvyniojame siūlu. Kepame 180 °C orkaitėje 1-1,5 val.