
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | kiaulienos nugarinės
kiaulienos nugarinės (marinuotos su kaulu „Tomahawk“) | ||
100 g g | sviesto sviesto | ||
3 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
1 | cukinijų cukinijos | ||
1 | baklažanų baklažano | ||
1 | saldžiosiųjų paprikų saldžiosios paprikos | ||
3 | pomidorų pomidoro | ||
petražolių petražolių | |||
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKiaulienos kepsnys „Tomahawk“ su česnakiniu sviestu ir degintų daržovių salsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Ant grilio grotelių arba tiesiai įkaitusių anglių dėkite pomidorus, papriką, cukiniją, baklažaną ir česnako skilteles. Vartydami kepkite, kol suminkštės ir apskrus.
- Susmulkinkite česnako skiltelę ir išmaišykite su kambario temperatūros sviestu.
- „Tomahawk“ kepkite netiesioginėje 180 laipsnių temperatūroje po 10 minučių iš abiejų pusių. Likus 3 minutėms iki antros pusės kepimo pabaigos, gausiai aptepkite česnakiniu sviestu.
- Iškeptas daržoves smulkiai sukapokite, dėkite į dubenį. Išspauskite kepto česnako. Berkite smulkiai pjaustytų petražolių lapelių, pipirų ir druskos. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
- Kepsnius patiekite su daržovių salsa.