
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
300 g g | kvietinių miltų kvietinių miltų | ||
5 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
20 g g | mielių mielių | ||
250 g g | pomidorų tyrės pomidorų tyrės | ||
80 g g | parmezano sūrio parmezano sūrio | ||
2 pakelių pakelio | mocarelos sūrio
mocarelos sūrio (po 125 g) | ||
100 g g | ementalio sūrio
ementalio sūrio (tarkuoto) | ||
100 g g | ožkų sūrio ožkų sūrio | ||
100 g g | žaliųjų alyvuogių
žaliosios alyvuogės („Baresa“ ) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
cukraus cukraus | |||
raudonėlių raudonėlio |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKeturių sūrių pica
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Miltus, 0,25 arbatinio šaukštelio druskos ir 4 šaukštus aliejaus sumaišykite dideliame inde.
Mieles sutrupinkite į 150 ml šilto vandens ir išmaišykite iki vientisos masės, supilkite į miltus ir masę tolygiai išminkykite.
Tešlą uždenkite ir maždaug valandai palikite šiltoje vietoje, kol tešlos tūris padidės dvigubai.
Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite ir sukapokite.
Lengvai apkepkite likusiame aliejuje.
Užpilkite pomidorų, įberkite raudonėlių, druskos, pipirų, cukraus ir pavirinkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Kartais pamaišykite.
Nulupkite parmezano sūrio žievę ir jį sutarkuokite.
Mocarelą nuvarvinkite ir supjaustykite griežinėliais.
Alyvuoges nuvarvinkite ir supjaustykite puselėmis.
Dar kartą išminkykite tešlą, padalinkite į keturias dalis ir iš jų iškočiokite apskritas arba ovalias picas. Paviršių, ant kurio kočiosite, pabarstykite trupučiu miltų. Picas sudėkite į kepamuoju popieriumi išklotas kepimo skardas.
Ant picos pagrindo plonai užtepkite pomidorų padažo ir uždėkite parmezano, mocarelos bei ementalio.
Iš ožkų sūrio dviem arbatos šaukšteliais suformuokite rutuliukus ir išdėliokite juos ant picos, picą pabarstykite alyvuogėmis.
Skardas vieną po kitos kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje 225°C apytikriai 15 minučių, kol picos apskrus.