Taip gyventi verta!
Keturių sūrių pica

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

300 g g kvietinių miltų kvietinių miltų
5 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
20 g g mielių mielių
250 g g pomidorų tyrės pomidorų tyrės
80 g g parmezano sūrio parmezano sūrio
2 pakelių pakelio mocarelos sūrio mocarelos sūrio
(po 125 g)
100 g g ementalio sūrio ementalio sūrio
(tarkuoto)
100 g g ožkų sūrio ožkų sūrio
100 g g žaliųjų alyvuogių žaliosios alyvuogės
(„Baresa“ )
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
1 skiltelių skiltelės česnako česnako
druskos druskos
pipirų pipirų
cukraus cukraus
raudonėlių raudonėlio

Keturių sūrių pica

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:10 h
(4)

Gaminimas

Miltus, 0,25 arbatinio šaukštelio druskos ir 4 šaukštus aliejaus sumaišykite dideliame inde.

Mieles sutrupinkite į 150 ml šilto vandens ir išmaišykite iki vientisos masės, supilkite į miltus ir masę tolygiai išminkykite.

Tešlą uždenkite ir maždaug valandai palikite šiltoje vietoje, kol tešlos tūris padidės dvigubai.

Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite ir sukapokite.

Lengvai apkepkite likusiame aliejuje.

Užpilkite pomidorų, įberkite raudonėlių, druskos, pipirų, cukraus ir pavirinkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Kartais pamaišykite.

Nulupkite parmezano sūrio žievę ir jį sutarkuokite.

Mocarelą nuvarvinkite ir supjaustykite griežinėliais.

Alyvuoges nuvarvinkite ir supjaustykite puselėmis.

Dar kartą išminkykite tešlą, padalinkite į keturias dalis ir iš jų iškočiokite apskritas arba ovalias picas. Paviršių, ant kurio kočiosite, pabarstykite trupučiu miltų. Picas sudėkite į kepamuoju popieriumi išklotas kepimo skardas.

Ant picos pagrindo plonai užtepkite pomidorų padažo ir uždėkite parmezano, mocarelos bei ementalio.

Iš ožkų sūrio dviem arbatos šaukšteliais suformuokite rutuliukus ir išdėliokite juos ant picos, picą pabarstykite alyvuogėmis.

Skardas vieną po kitos kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje 225°C apytikriai 15 minučių, kol picos apskrus.

Maistingumas

Riebalai51 g Angliavandeniai65 g Baltymai39 g kcal920 Energetinė vertė3848