Kepti aštrūs  kreminiai makaronai

Kepti aštrūs kreminiai makaronai

SudėtingumasLengvas
Gaminimas35 min

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitės viršutinę ir apatinę zonas iki 190 °C temperatūros
  2. Puode užvirkite pasūdyto vandens. Išvirkite įvairiaspalvius „Fusilli“ makaronus pagal pakuotės instrukcijas.
  3. Tuo metu perpjaukite per pusę įvairių spalvų vyšninius pomidorus. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.
  4. Tada sumaišykite pomidorus ir česnakus su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais ir sudėkite į kepimo formą. Sudėkite maskarponės ir gorgoncolos sūrį į kepimo formos vidurį ir viską kepkite orkaitėje apie 10 minučių.
  5. Smulkiai supjaustykite rozmarinus, šalavijus ir čiobrelius. Sudėkite juos į kepimo formą kartu su „Fusilli“ makaronais. Viską gerai išmaišykite. Jei reikia, įberkite pipirų ir druskos.
  6. Taip pat rekomenduojame patiekalą pagal skonį pagardinti smulkintomis aitriųjų pipirų ankštimis.