Kepti ananaso griežinėliai su šonine, feta ir parmezanu

Kepti ananaso griežinėliai su šonine, feta ir parmezanu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 0,25   ananasų
    • 200   g kiaulienos šoninės
    • 50   g fetos sūrio
    • 50   g parmezano sūrio
    •   alyvuogių aliejaus
    •   aitriųjų paprikų

Paruošimas

  1. Ananasą nulupame, išpjauname šerdį. Supjaustome griežinėliais.

  2. Griežinėlius apšlakstome alyvuogių aliejumi, užberiame parmezano, kapotos aitriosios paprikos ir kepame ant įkaitusio grilio su kiaulienos šonine.

  3. Ant apkeptų griežinėlių dedame po juostelę šoninės ir užbarstome fetos. Patiekiame papuošę sezoninėmis prieskoninėmis žolelėmis.