Taip gyventi verta!
Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

2 - 3 šakelių šakelės bazilikų baziliko
(iš „Lidl turgelio“)
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
druskos druskos
juodųjų pipirų juodųjų pipirų
2 vnt. vnt. vilkešerių vilkešerio
(„Lidl šviežia žuvis“)
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
(iš „Lidl turgelio“)
1 ryšulėlių ryšulėlio prieskoninių žolelių prieskoninių žolelių
(petražolių, krapų, bazilikų)
4 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)
400 g g agurkų agurko
(iš „Lidl turgelio“)
150 g g alyvuogių alyvuogės
(be kauliukų)
1 šaukštelių šaukštelio garstyčių garstyčių
(„Mikado“)
citrinų sulčių citrinos sulčių
(šviežiai spaustų)
50 g g sviesto sviesto
(„Pilos“)

Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

40 min
(2)

Gaminimas

1. Žuvį apibarstykite druska ir pipirais.

2. Įdarykite žolelemis, česnakais ir citrinos griežineliais. Taip pat įdekite po gabalėlį sviesto.

3. Sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite aliejumi.

4. Kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

5. Tuo metu paruoškite salotas: supjaustykite agurkus.

6. Sudėkite alyvuoges.

7. Įmaišykite garstyčias, citrinų sultis ir bazilikus.

8. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų.Patiekite prie žuvies.

Raktažodžiai

Žuvis Salotos