
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 -3 šakelių šakelės | bazilikų
baziliko (iš „Lidl turgelio“) | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
2 vnt. vnt. | vilkešerių
vilkešerio („Lidl šviežia žuvis“) | ||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 ryšulėlių ryšulėlio | žolelių
žolelės ((petražolių, krapų, bazilikų)) | ||
4 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
400 g g | agurkų
agurko (iš „Lidl turgelio“) | ||
150 g g | alyvuogių
alyvuogės ((be kauliukų)) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių
garstyčių („Mikado“) | ||
citrinų sulčių
citrinos sulčių ((šviežiai spaustų)) | |||
50 g g | sviesto
sviesto („Pilos“) |
Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:40
min
(1)
Gaminimas
1. Žuvį apibarstykite druska ir pipirais.
2. Įdarykite žolelemis, česnakais ir citrinos griežineliais. Taip pat įdekite po gabalėlį sviesto.
3. Sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite aliejumi.
4. Kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
5. Tuo metu paruoškite salotas: supjaustykite agurkus.
6. Sudėkite alyvuoges.
7. Įmaišykite garstyčias, citrinų sultis ir bazilikus.
8. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų.Patiekite prie žuvies.