Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis

Keptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis

SudėtingumasVidutinis
Gaminimas40 min

Paruošimas

    1. Žuvį apibarstykite druska ir pipirais.

    2. Įdarykite žolelemis, česnakais ir citrinos griežineliais. Taip pat įdekite po gabalėlį sviesto.

    3. Sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite aliejumi.

    4. Kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

    5. Tuo metu paruoškite salotas: supjaustykite agurkus.

    6. Sudėkite alyvuoges (be kauliukų).

    7. Įmaišykite garstyčias, citrinų sultis ir bazilikus.

    8. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų.Patiekite prie žuvies.