
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 - 3 šakelių šakelės | bazilikų
baziliko (iš „Lidl turgelio“) | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
2 vnt. vnt. | vilkešerių
vilkešerio („Lidl šviežia žuvis“) | ||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 ryšulėlių ryšulėlio | prieskoninių žolelių
prieskoninių žolelių (petražolių, krapų, bazilikų) | ||
4 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
400 g g | agurkų
agurko (iš „Lidl turgelio“) | ||
150 g g | alyvuogių
alyvuogės (be kauliukų) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių
garstyčių („Mikado“) | ||
citrinų sulčių
citrinos sulčių (šviežiai spaustų) | |||
50 g g | sviesto
sviesto („Pilos“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKeptas vilkešeris su agurkų ir alyvuogių salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Žuvį apibarstykite druska ir pipirais.
2. Įdarykite žolelemis, česnakais ir citrinos griežineliais. Taip pat įdekite po gabalėlį sviesto.
3. Sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite aliejumi.
4. Kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
5. Tuo metu paruoškite salotas: supjaustykite agurkus.
6. Sudėkite alyvuoges.
7. Įmaišykite garstyčias, citrinų sultis ir bazilikus.
8. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų.Patiekite prie žuvies.