
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | fazanų fazano | ||
0,5 vnt. vnt. | citrinų
citrinos („LIDL turgelio“) | ||
druskos
druskos („Kania“) | |||
pipirų
pipirų („Kania“) | |||
5 skiltelių skiltelės | česnako
česnako („LIDL turgelio“) | ||
1 šakelių šakelės | rozmarinų
rozmarino („LIDL turgelio“) | ||
4 šaukštų šaukšto | aliejaus
aliejaus („primadonna“) | ||
100 ml ml | baltojo vyno baltojo vyno | ||
mažųjų bulvyčių
mažosios bulvytės („LIDL turgelio“) | |||
petražolių
petražolių („LIDL turgelio“) |
Keptas fazanas su bulvėmis
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Gaminimo laikas: 1:00
1. Fazaną supjaustome dalimis, mėsą nuplauname ir nusausiname. 2. Į dubenį dedame fazano dalis, įspaudžiame citrinos sultis, įtarkuojame česnaką, beriame druskos, pipirų ir rozmarino. Supilame 2 šaukštus aliejaus ir vyną. 3. Viską išmaišome, apdengiame maistine plėvele ir marinuojame valandą. 4. Kai fazanas pamarinuotas, įkaitiname keptuvę be aliejaus, dedame fazano dalis odele žemyn ir kepame po2-3 minutes iš abiejų pusių, kad mėsos išorė apskrustų.5. Bulvytes švariai nuplauname, sumaišome su likusiu aliejumi ir druska. 6. Į kepimo skardą dedame apskrudintas fazano dalis, bulvytes, supilame visą likusį marinatą. 7. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 40 minučių. 8. Patiekiame apibarstę šviežiomis petražolėmis.
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>