
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | fazanų fazano | ||
0,5 vnt. vnt. | citrinų
citrinos („LIDL turgelio“) | ||
druskos
druskos („Kania“) | |||
pipirų
pipirų („Kania“) | |||
5 skiltelių skiltelės | česnako
česnako („LIDL turgelio“) | ||
1 šakelių šakelės | rozmarino
rozmarino („LIDL turgelio“) | ||
4 šaukštų šaukšto | aliejaus
aliejaus („primadonna“) | ||
100 ml ml | baltojo vyno baltojo vyno | ||
mažųjų bulvyčių
mažosios bulvytės („LIDL turgelio“) | |||
petražolių
petražolių („LIDL turgelio“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKeptas fazanas su bulvėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Fazaną supjaustome dalimis, mėsą nuplauname ir nusausiname. 2. Į dubenį dedame fazano dalis, įspaudžiame citrinos sultis, įtarkuojame česnaką, beriame druskos, pipirų ir rozmarino. Supilame 2 šaukštus aliejaus ir vyną. 3. Viską išmaišome, apdengiame maistine plėvele ir marinuojame valandą. 4. Kai fazanas pamarinuotas, įkaitiname keptuvę be aliejaus, dedame fazano dalis odele žemyn ir kepame po2-3 minutes iš abiejų pusių, kad mėsos išorė apskrustų.5. Bulvytes švariai nuplauname, sumaišome su likusiu aliejumi ir druska. 6. Į kepimo skardą dedame apskrudintas fazano dalis, bulvytes, supilame visą likusį marinatą. 7. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 40 minučių. 8. Patiekiame apibarstę šviežiomis petražolėmis.
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>