Paruošimas
Karpių kepsnelius nuplaukite ir nusausinkite. Pagardinkite žiupsniu druskos. Medų sumaišykite su grūdėtosiomis garstyčiomis. Karpių kepsnelius merkite į medaus ir garstyčių padažą iš abiejų pusių. Paruoštus karpių kepsnelius dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių, atsižvelgdami į kepsnelių storį.
-
PATARIMAS
Jei norite orkaitėje iškepti traškius karpių kepsnelius, kepdami vieną kitą kartą dar papildomai apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
-
KĄ VERTA ŽINOTI APIE „LIDL“ KARPĮ?
Atsakingai užaugintas Lietuvoje, jo rūšiai pritaikytomis sąlygomis ir laisvai plaukiodamas tvenkiniuose.Labiau apsimoka. Pirkdami jau išdarinėtą žuvį - mokate tik už vartoti skirtą produktą.Natūraliai išlaikomas šviežumas. Vakuuminėje pakuotėje žuvis ilgiau išlieka šviežia be papildomų priedų ar konservantų.Užtikrinama šalčio grandinė, palaikant vienodai vėsią temperatūrą nuo Lietuvos augintojo iki parduotuvių lentynų.