Taip gyventi verta!
Karpių kepsneliai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

500 g g karpio kepsnelių karpio kepsnelio
žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
2 šaukštų šaukšto medaus medaus
2 šaukštelių šaukštelio garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais
1 šaukštelių šaukštelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus

Karpių kepsneliai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(14)

Gaminimas

Karpių kepsnelius nuplaukite ir nusausinkite. Pagardinkite žiupsniu druskos. Medų sumaišykite su grūdėtosiomis garstyčiomis. Karpių kepsnelius merkite į medaus ir garstyčių padažą iš abiejų pusių. Paruoštus karpių kepsnelius dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių, atsižvelgdami į kepsnelių storį.

-

PATARIMAS

Jei norite orkaitėje iškepti traškius karpių kepsnelius, kepdami vieną kitą kartą dar papildomai apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

-

KĄ VERTA ŽINOTI APIE „LIDL“ KARPĮ?

Atsakingai užaugintas Lietuvoje, jo rūšiai pritaikytomis sąlygomis ir laisvai plaukiodamas tvenkiniuose.Labiau apsimoka. Pirkdami jau išdarinėtą žuvį - mokate tik už vartoti skirtą produktą.Natūraliai išlaikomas šviežumas. Vakuuminėje pakuotėje žuvis ilgiau išlieka šviežia be papildomų priedų ar konservantų.Užtikrinama šalčio grandinė, palaikant vienodai vėsią temperatūrą nuo Lietuvos augintojo iki parduotuvių lentynų.

Raktažodžiai

Žuvis