1. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, citrinpipirius bei grūdėtąsias garstyčias. 2. Paruoštu marinatu iš abiejų pusių apšlakstykite karpio kepsnelius. Galite palikti valandai kitai pasimarinuoti. 3 .Paruoštus karpio kepsnelius iš abiejų pusių apkepkite grilio ar paprastoje keptuvėje.
Karpio kepsneliai keptuvėje
Ingridientai
4
porcijos
-
- 4 vnt. karpio kepsnelių
- 2 - 3 šaukštų aliejaus
- citrinų sulčių
- 0,5 šaukštelių citrinpipirių
- 1 šaukštelio garstyčių grūdeliais
- sviesto arba aliejaus kepti
Paruošimas
-
PATARIMAS:
Kepant žuvį keptuvėje svarbu, kad keptuvė nebūtų per daug karšta, nes tuomet žuvies paviršius apdegs, o vidus liks žalias.