Karpio kepsneliai keptuvėje

Karpio kepsneliai keptuvėje image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 4   vnt. karpio kepsnelių
    • 2   - 3   šaukštų aliejaus
    •   citrinų sulčių
    • 0,5   šaukštelių citrinpipirių
    • 1   šaukštelio garstyčių grūdeliais
    •   sviesto arba aliejaus kepti

Paruošimas

    1. Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, citrinpipirius bei grūdėtąsias garstyčias. 2. Paruoštu marinatu iš abiejų pusių apšlakstykite karpio kepsnelius. Galite palikti valandai kitai pasimarinuoti. 3 .Paruoštus karpio kepsnelius iš abiejų pusių apkepkite grilio ar paprastoje keptuvėje.

    -

    PATARIMAS:

    Kepant žuvį keptuvėje svarbu, kad keptuvė nebūtų per daug karšta, nes tuomet žuvies paviršius apdegs, o vidus liks žalias.