Taip gyventi verta!
Karka su kopūstais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Karkai paruošti reikės:

1 vnt. vnt. kiaulienos karka kiaulienos karka
2 vnt. vnt. morkų morkos
(iš „Lidl turgelio“)
2 vnt. vnt. svogūnų svogūno
(iš „Lidl turgelio“)
3 vnt. vnt. lauro lapų lauro lapo
5 vnt. vnt. pipirų pipirų
(„Kania“)
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „Lidl turgelio“)
1 šaukštelių šaukštelio garstyčių miltelių garstyčių miltelių
druskos druskos
(„Kania“)
pipirų pipirų
(„Kania“)

Kopūstų garnyrui reikės:

100 g g rūkytos šoninės rūkytos šoninės
500 g g raugintų kopūstų raugintų kopūstų
300 g g morkų morkos
(iš „Lidl turgelio“)
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
(iš „Lidl turgelio“)
2 šaukštų šaukšto pomidorų pastos pomidorų pastos
2 šaukštų šaukšto baltojo vyno acto baltojo vyno acto
druskos druskos
(„Kania“)
pipirų pipirų
(„Kania“)

Karka su kopūstais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

3:30 h
(44)

Gaminimas

Karkos paruošimas

  1. Karką dedame į vandenį (vanduo turi apsemti karką), kartu dedame ir morkas, svogūnus, pipirus ir laurų lapelius. Kai vanduo užverda, sumažiname ugnį ir verdame apie 1,5 valandos.
  2. Indelyje sumaišome alyvuogių aliejų, trintą česnaką, garstyčių miltelius, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtriname virtą karką.
  3. Perkeliame karką į 180 laipsnių orkaitę ir kepame 1,5 valandos.
  4. Padidiname orkaitės temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepame dar 20 minučių.

Kopūstų receptas

  1. Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje.
  2. Kai šoninė apskrunda ir išskiria riebalų, į keptuvę beriame smulkintą svogūną, kepame 3 minutes.
  3. Į keptuvę beriame stambiai tarkuotas morkas, kepame dar kelias minutes.
  4. Į keptuvę dedame kopūstus, pomidorų pastą, actą, druskos ir pipirų. Išmaišome.
  5. Į keptuvę pilame vandens - tiek, kad vos apsemtų kopūstus.
  6. Kai vanduo užverda, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname apie valandą.

---

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>

Raktažodžiai

Karštas patiekalas