
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Karkai paruošti reikės:
1 vnt. vnt. | kiaulienos karka kiaulienos karka | ||
2 vnt. vnt. | morkų
morkos (iš „Lidl turgelio“) | ||
2 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno (iš „Lidl turgelio“) | ||
3 vnt. vnt. | lauro lapų lauro lapo | ||
5 vnt. vnt. | pipirų
pipirų („Kania“) | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Primadonna“) | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | garstyčių miltelių garstyčių miltelių | ||
druskos
druskos („Kania“) | |||
pipirų
pipirų („Kania“) |
Kopūstų garnyrui reikės:
100 g g | rūkytos šoninės rūkytos šoninės | ||
500 g g | raugintų kopūstų raugintų kopūstų | ||
300 g g | morkų
morkos (iš „Lidl turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno (iš „Lidl turgelio“) | ||
2 šaukštų šaukšto | pomidorų pastos pomidorų pastos | ||
2 šaukštų šaukšto | baltojo vyno acto baltojo vyno acto | ||
druskos
druskos („Kania“) | |||
pipirų
pipirų („Kania“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKarka su kopūstais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Karkos paruošimas
- Karką dedame į vandenį (vanduo turi apsemti karką), kartu dedame ir morkas, svogūnus, pipirus ir laurų lapelius. Kai vanduo užverda, sumažiname ugnį ir verdame apie 1,5 valandos.
- Indelyje sumaišome alyvuogių aliejų, trintą česnaką, garstyčių miltelius, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtriname virtą karką.
- Perkeliame karką į 180 laipsnių orkaitę ir kepame 1,5 valandos.
- Padidiname orkaitės temperatūrą iki 220 laipsnių ir kepame dar 20 minučių.
Kopūstų receptas
- Šoninę supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje.
- Kai šoninė apskrunda ir išskiria riebalų, į keptuvę beriame smulkintą svogūną, kepame 3 minutes.
- Į keptuvę beriame stambiai tarkuotas morkas, kepame dar kelias minutes.
- Į keptuvę dedame kopūstus, pomidorų pastą, actą, druskos ir pipirų. Išmaišome.
- Į keptuvę pilame vandens - tiek, kad vos apsemtų kopūstus.
- Kai vanduo užverda, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir troškiname apie valandą.
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>