1. Sumaišome visus marinato / padažo ingredientus. 2. Vištų blauzdeles sumaišome su 4 šaukštais paruošto marinato. Likusią marinato dalį atidedame, tai bus salotų padažas. 3. Vištų blauzdeles iškepame keptuvėje. 4. Ruošiame salotas - į lėkštę dedame salotų lapus, avokado riekeles, perpus perpjautus vyšninius pomidorus ir džiovintus pomidorus, mini mocarelą ir vištų blauzdeles. 5. Salotas apšlakstome padažu, apibarstome druska, pipirais ir šviežių bazilikų lapeliais.
Kaprio salotos su vištų blauzdelėmis
Ingridientai
2
asmenims
-
Marinatui / padažui reikės:
- 4 šaukštų balzaminio acto
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus „Primadonna“
- 1 šaukšto rudojo cukraus „Diamant“
- 1 skiltelės česnako iš „Lidl turgelio“
- 1 šaukštelio džiovintų bazilikų „Kania“
- 0,5 druskos „Kania“
-
Salotoms reikės:
- 4 vnt. vištienos blauzdelių „Skonio ženklas“
- romaninių salotų iš „Lidl turgelio“
- 1 vnt. avokado iš „Lidl turgelio“
- 0,25 vnt. citrinų iš „Lidl turgelio“
- 100 g vyšninių pomidorų iš „Lidl turgelio“
- 50 g džiovintų pomidorų „Baresa“
- 125 g mini mocarelos sūrio „Lovilio“
- 5 g bazilikų šviežių iš „Lidl turgelio“
- druskos „Kania“
- pipirų „Kania“
Paruošimas
(Užtruksite 30 minučių)
- - - - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>