Paruošimas
- Įkaitinti orkaitę iki 200 °C.
- Ant miltais apibarstyto darbinio paviršiaus iškočioti sluoksniuotą tešlą ir supjaustyti kvadratais. Nedideliais gabaliukais supjaustyti kamamberą ir dėti ant kiekvieno kvadrato. Aplieti kamamberą arbatiniu šaukšteliu medaus. Likusį medų palikti čatniui.
- Sluoksniuotos tešlos kampus suspausti virš kamambero ir medaus ir suformuoti krepšelius. Nedideliame dubenėlyje išplakti kiaušinį ir juo aptepti krepšelius.
- Sudėti krepšelius į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15–20 minučių, kol švelniai paruduos ir taps traškūs.
- Išimti krepšelius iš orkaitės ir leisti šiek tiek atvėsti.
- Paruoši svogūnų čatnį. Nulupti svogūnus, supjaustyti plonais griežinėliais arba kubeliais ir pakaitinti svieste, kol taps skaidrūs. Įdėti medaus ir kartu pakaitinti.
- Įpilti acto, raudonojo vyno ir virti tol, kol išgaruos diduma skysčio.
- Įdėti rozmarino ir čiobrelio šakelių ir pagardinti druska bei pipirais.
- Mėgstantys aitrų maistą gali įberti aitriųjų pipirų.
PATARIMAS: jei dar liko sluoksniuotos tešlos ir sūrio, galima paruošti daugiau krepšelių su čatniu ir be jo.