
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Silkės užkandėlei:
200 g g | silkių filė silkės filė | |
200 g g | burokėlių burokėlio | |
krapų krapų | ||
50 g g | kaparėlių kaparėlio | |
1 | svogūnų svogūno | |
1 | citrinų citrinos | |
10 g g | cukraus cukraus | |
balzaminio acto
balzaminio acto („Deluxe“) |
Lašišos užkandėlei
150 g g | rūkytos lašišos
rūkytos lašišos („Deluxe“) | |
1 | kiaušinių kiaušinio | |
200 g g | bulvių bulvės | |
1 | svogūnų svogūno | |
grietinėlės grietinėlės | ||
150 g g | grietinės grietinės | |
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
1 šaukštų šaukšto | miltų miltų | |
svogūnų laiškų svogūnų laiškų | ||
krapų krapų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSilkės užkandėlė su keptais burokėliais ir lašišos užkandėlė su mini bulviniais blyneliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Burokėlius, supjaustytus 1 cm storio griežinėliais, dedame į skardą. Apšlakstome aliejumi, balzaminiu actu. Kepame 220 °C orkaitėje 15-20 min.
Į dubenį dedame smulkia tarka sutarkuotas bulves. Įberiame truputį miltų, įpilame grietinėlės, įmušame kiaušinį. Pagardiname pipirais ir druska. Masę gerai išmaišome. Ant įkaitusios keptuvės formuojame mažus blynelius ir kepame iš abiejų pusių, kol apskrus.
Atvėsusius keptus burokėlius ir blynelius sudedame ant serviravimo lėkštės. Ant burokėlių uždedame po gabaliuką silkės.
Pamarinuojame svogūnų žiedelius: apibarstome cukrumi, įspaudžiame citrinos sulčių, įpilame balzaminio acto. Sudedame kaparėlius ir išmaišome. Ant silkės gabalėlių dedame po truputį marinuotų svogūnų.
Pasiruošiame grietinės padažą: į grietinę suberiame smulkintus krapus, svogūnų laiškus. Beriame druskos, pipirų ir kapotų česnakų, išmaišome. Ant blynelių dedame truputį grietinės padažo ir po gabalėlį lašišos. Papuošiame krapų šakelėmis.