Taip gyventi verta!
Eršketas su ančiuvių padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

Reikės:

1 eršketų eršketo
1 šaukštelių šaukštelio čiobrelių čiobrelių
1 šaukštelių šaukštelio petražolių petražolių
citrinų citrinos
2 - 3 skiltelių skiltelės česnako česnako
druskos druskos
pipirų pipirų
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
80 g g smidrų smidro
(„Deluxe“, marinuotų)
aitriųjų prieskonių aitriųjų prieskonių
(„Deluxe“ mišinio)

Padažui:

20 g g kaparėlių kaparėlio
20 g g ančiuvių filė alyvuogių aliejuje ančiuvių filė alyvuogių aliejuje
300 g g natūralaus jogurto natūralaus jogurto

Eršketas su ančiuvių padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

50 min
(1)

Gaminimas

Paruošiame marinatą: pilame aliejaus, įberiame smulkintų petražolių, kapotų česnakų, čiobrelių. Pagardiname nemažu kiekiu pipirų, druska bei aitriųjų prieskonių mišiniu. Viską sumaišome. Ištepame marinatu eršketą. Jei turime laiko - paliekame pasimarinuoti per naktį.

Žuvį kepame 20-25 min. 200 °C orkaitėje.

Į jogurtą suberiame kapotus kaparėlius, ančiuvius, įspaudžiame citrinos. Padažą išmaišome.

Eršketą patiekiame su padažu, šviežių daržovių salotomis bei marinuotais smidrais.