
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1 | eršketų eršketo | |
1 šaukštelių šaukštelio | čiobrelių čiobrelių | |
1 šaukštelių šaukštelio | petražolių petražolių | |
citrinų citrinos | ||
2 - 3 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
80 g g | smidrų
smidro („Deluxe“, marinuotų) | |
aitriųjų prieskonių
aitriųjų prieskonių („Deluxe“ mišinio) |
Padažui:
20 g g | kaparėlių kaparėlio | |
20 g g | ančiuvių filė alyvuogių aliejuje ančiuvių filė alyvuogių aliejuje | |
300 g g | natūralaus jogurto natūralaus jogurto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEršketas su ančiuvių padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Paruošiame marinatą: pilame aliejaus, įberiame smulkintų petražolių, kapotų česnakų, čiobrelių. Pagardiname nemažu kiekiu pipirų, druska bei aitriųjų prieskonių mišiniu. Viską sumaišome. Ištepame marinatu eršketą. Jei turime laiko - paliekame pasimarinuoti per naktį.
Žuvį kepame 20-25 min. 200 °C orkaitėje.
Į jogurtą suberiame kapotus kaparėlius, ančiuvius, įspaudžiame citrinos. Padažą išmaišome.
Eršketą patiekiame su padažu, šviežių daržovių salotomis bei marinuotais smidrais.