Taip gyventi verta!
Kalėdinė antis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 vnt. vnt. ančių anties
3 vnt. vnt. morkų morkos
1 mėlynųjų svogūnų mėlynojo svogūno
rozmarino rozmarino
2 vnt. vnt. persimonų persimono
1 vnt. vnt. granatų sulčių granato sulčių
8 skiltelių skiltelės česnako česnako
1 šaukštelių šaukštelio čiobrelių čiobrelių
50 g g graikinių riešutų graikinio riešuto
paprikų paprikos
(prieskonių)
1 šaukštelių šaukštelio juodųjų pipirų juodųjų pipirų
druskos druskos

Kalėdinė antis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

3:00 h
(14)

Gaminimas

Antį nuplauname ir nusausiname.Paruošiame prieskonių mišinį - sumaišome druską, pipirus, papriką. Anties vidų ištriname prieskonių mišiniu ir pabarstome čiobreliais, smulkintais česnakais, svogūnu ir morkomis.Anties išorę įtriname prieskonių mišiniu ir surišame kojeles. Dedame antį ant kepimo grotelių. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Po valandos kepimo sumažiname temperatūrą iki 150 laipsnių ir pradedame kas 15 minučių laistyti antį susidariusiais riebalais. Taip kepame dar maždaug 1,5 valandos, kol vidaus temperatūra pasiekia 160 laipsnių. Patiekiame su šviežiais rozmarinais, granato sėklomis, graikiniais riešutais, persimonų skiltelėmis.

- - - - -

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>