
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 vnt. vnt. | ančių anties | |
3 vnt. vnt. | morkų morkos | |
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | |
rozmarino rozmarino | ||
2 vnt. vnt. | persimonų persimono | |
1 vnt. vnt. | granatų sulčių granato sulčių | |
8 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
1 šaukštelių šaukštelio | čiobrelių čiobrelių | |
50 g g | graikinių riešutų graikinio riešuto | |
paprikų
paprikos (prieskonių) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |
druskos druskos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKalėdinė antis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Antį nuplauname ir nusausiname.Paruošiame prieskonių mišinį - sumaišome druską, pipirus, papriką. Anties vidų ištriname prieskonių mišiniu ir pabarstome čiobreliais, smulkintais česnakais, svogūnu ir morkomis.Anties išorę įtriname prieskonių mišiniu ir surišame kojeles. Dedame antį ant kepimo grotelių. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 valandą. Po valandos kepimo sumažiname temperatūrą iki 150 laipsnių ir pradedame kas 15 minučių laistyti antį susidariusiais riebalais. Taip kepame dar maždaug 1,5 valandos, kol vidaus temperatūra pasiekia 160 laipsnių. Patiekiame su šviežiais rozmarinais, granato sėklomis, graikiniais riešutais, persimonų skiltelėmis.
- - - - -
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>