
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 g g | kalakutų kepenėlių kalakutų kepenėlių | ||
2 | svogūnų svogūno | ||
30 ml ml | grietinėlės grietinėlės | ||
30 g g | sviesto sviesto | ||
15 ml ml | brendžio brendžio | ||
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
4 žiupsnelių žiupsnelio | muskatų muskato | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
druskos druskos | |||
2 - 3 | juodųjų pipirų žirnelių juodojo pipiro žirnelio | ||
2 - 3 | lauro lapų lauro lapo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Kalakutų kepenėlių paštetas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Keptuvėje išlydome sviestą. Svogūnus ir česnaką smulkiai supjaustome ir pakepiname, kol suminkštės ir svogūnai įgaus auksinę spalvą. Sudedame kepenėles ir pakepiname porą minučių, kol ims keisti spalvą, bet vidus dar bus rausvas. Beriame druskos, pipirų, įtarkuojame muskato. Pilame grietinėlę ir brendį. Pakaitiname apie 5 min.
Kepenėles su visu padažu sumalame mėsmale ar sutriname trintuvu.
Pilame į indelius. Viršų užpilame tirpintu sviestu, kad paštetas nepradėtų juoduoti ir džiūti. Ant pašteto uždedame po kelis žirnelius pipirų, lauro lapelį ar kitaip papuošiame. Dedame į šaldytuvą sustingti.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...