Taip gyventi verta!
Kalakutienos ir kukurūzų sriuba

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

500 g g kalakuto krūtinėlės filė kalakuto krūtinėlės filė
(„Skonio ženklas“)
300 g g svogūnų svogūno
(iš „Lidl turgelio“)
300 g g morkų morkos
(iš „Lidl turgelio“)
2 vnt. vnt. geltonųjų paprikų geltonosios paprikos
(iš „Lidl turgelio“)
1 vnt. vnt. čili pipirų čili pipiro
(raudonojo)
1 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
1 šaukštų šaukšto saulėgrąžų aliejaus saulėgrąžų aliejaus
druskos druskos
1 šaukštelių šaukštelio aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
(miltelių)
1 l l vištienos sultinio vištienos sultinio
1 skardinių skardinės konservuotų kukurūzų konservuotų kukurūzų
ryšulėlių ryšulėlio kalendros kalendros

Kalakutienos ir kukurūzų sriuba

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(5)

Gaminimas

Svogūną ir morkas nulupkite, svogūną supjaustykite plonais šiaudeliais, morkas - storais griežinėliais. Paprikas nuplaukite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais. Čili pipirą nuplaukite, išimkite sėklalizdžius ir smulkiai sukapokite.

Kalakuto filė nuplaukite, nusausinkite, jeigu reikia, išpjaustykite sausgysles ir supjaustykite stambiais kubeliais. Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir sviestą, apkepinkite iš visų pusių mėsą, išimkite. Likusiame karštame aliejuje maždaug 5 min. pakepinkite svogūną, morkas, papriką ir čili. Vėl sudėkite mėsą, pagardinkite druska ir aitriosios paprikos milteliais. Užpilkite vištienos sultiniu ir užvirkite, tada virkite maždaug 10 min.

Nusunkite kukurūzus, sudėkite į sriubą ir dar pavirkite maždaug 5 min. Sriubą gausiai pagardinkite. Sukapokite kalendrą, užberkite ant patiektos sriubos.

-

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>

Maistingumas

Riebalai11 g Angliavandeniai21 g Baltymai35 g kcal345 Energetinė vertė1448