Jūros gėrybių Paelija

Jūros gėrybių Paelija image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 1 val.

Ingridientai

5 porcijos
    • 2   šaukštų alyvuogių aliejaus „Sol & Mar”
    • 100   g čioriso dešrų „Sol & Mar”
    • 1   vnt. svogūno iš „LIDL turgelio“
    • 1   vnt. raudonosios paprikos iš „LIDL turgelio“
    • 3   skiltelių česnako iš „LIDL turgelio“
    • 1   stiklinės ryžių „Golden Sun”
    •   šafrano
    • 500   ml vištienos sultinio
    • 100   g krevečių „Pelicano seafood”
    • 100   g šaldytų jūros gėrybių „Sol & Mar”
    • 1   saujos šaldytų žirnelių
    • 1   saujos petražolių iš „LIDL turgelio“
    • 1   vnt. citrinos iš „LIDL turgelio“

Paruošimas

    Keptuvėje įkaitiname aliejų, beriame griežinėliais pjaustytą dešrą, kubeliais smulkintą svogūną ir papriką, įtarkuojame česnaką ir kepame 5 minutes. Į keptuvę beriame šafraną ir ryžius, viską išmaišome ir kepiname minutę.Į keptuvę pilame sultinį, išmaišome. Kai sultinys užverda, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir verdame 20 minučių.Ant ryžių išdėliojame krevetes, jūrų gėrybes, žirnelius, uždengiame keptuvę ir kaitiname dar 10 minučių. Patiekiame pabarstę smulkintomis petražolėmis ir su citrinos griežinėliais.