Taip gyventi verta!
Jūros gėrybių Paelija

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Sol & Mar”)
100 g g čioriso dešrų čioriso dešros
(„Sol & Mar”)
1 vnt. vnt. svogūnų svogūno
(iš „LIDL turgelio“)
1 vnt. vnt. raudonųjų paprikų raudonosios paprikos
(iš „LIDL turgelio“)
3 skiltelių skiltelės česnako česnako
(iš „LIDL turgelio“)
1 stiklinių stiklinės ryžių ryžių
( „Golden Sun”)
šafrano šafrano
500 ml ml vištienos sultinio vištienos sultinio
100 g g krevečių krevečių
(„Pelicano seafood”)
100 g g šaldytų jūros gėrybių šaldytų jūros gėrybių
(„Sol & Mar”)
1 saujų saujos šaldytų žirnelių šaldytų žirnelių
1 saujų saujos petražolių petražolių
(iš „LIDL turgelio“)
1 vnt. vnt. citrinų citrinos
(iš „LIDL turgelio“)

Jūros gėrybių Paelija

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(24)

Gaminimas

Keptuvėje įkaitiname aliejų, beriame griežinėliais pjaustytą dešrą, kubeliais smulkintą svogūną ir papriką, įtarkuojame česnaką ir kepame 5 minutes. Į keptuvę beriame šafraną ir ryžius, viską išmaišome ir kepiname minutę.Į keptuvę pilame sultinį, išmaišome. Kai sultinys užverda, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir verdame 20 minučių.Ant ryžių išdėliojame krevetes, jūrų gėrybes, žirnelius, uždengiame keptuvę ir kaitiname dar 10 minučių. Patiekiame pabarstę smulkintomis petražolėmis ir su citrinos griežinėliais.

Raktažodžiai

Jūros gėrybės