
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus
alyvuogių aliejaus („Sol & Mar”) | ||
100 g g | čioriso dešrų
čioriso dešros („Sol & Mar”) | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno (iš „LIDL turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | raudonųjų paprikų
raudonosios paprikos (iš „LIDL turgelio“) | ||
3 skiltelių skiltelės | česnako
česnako (iš „LIDL turgelio“) | ||
1 stiklinių stiklinės | ryžių
ryžių ( „Golden Sun”) | ||
šafrano šafrano | |||
500 ml ml | vištienos sultinio vištienos sultinio | ||
100 g g | krevečių
krevečių („Pelicano seafood”) | ||
100 g g | šaldytų jūros gėrybių
šaldytų jūros gėrybių („Sol & Mar”) | ||
1 saujų saujos | šaldytų žirnelių šaldytų žirnelių | ||
1 saujų saujos | petražolių
petražolių (iš „LIDL turgelio“) | ||
1 vnt. vnt. | citrinų
citrinos (iš „LIDL turgelio“) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listJūros gėrybių Paelija
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Keptuvėje įkaitiname aliejų, beriame griežinėliais pjaustytą dešrą, kubeliais smulkintą svogūną ir papriką, įtarkuojame česnaką ir kepame 5 minutes. Į keptuvę beriame šafraną ir ryžius, viską išmaišome ir kepiname minutę.Į keptuvę pilame sultinį, išmaišome. Kai sultinys užverda, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir verdame 20 minučių.Ant ryžių išdėliojame krevetes, jūrų gėrybes, žirnelius, uždengiame keptuvę ir kaitiname dar 10 minučių. Patiekiame pabarstę smulkintomis petražolėmis ir su citrinos griežinėliais.