Jautienos troškinys su kuskusu

Jautienos troškinys su kuskusu

SudėtingumasVidutinis
Gaminimas30 min

Paruošimas

  1. Keptuvėje ant sviesto pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką, čili pipirą. Tuomet pilti dalį sultinio ir keptuvę sudėti smidrus. Daržoves sudėti į puodą, kuriame bus troškinama.
  2. Keptuvėje ant sviesto ir alyvuogių aliejaus ant abiejų pusių iškepti antrekotus. Iškepusius supjaustyt norimo dydžio gabalėliais ir sudėti į puodą. Į puodą dėti išvirtą kuskusą, supilti likusį sultinį, pagal skonį dėti druskos, pipirų, įspausti citrinos sultis. Troškinti apie 15-20 min. Bebaigiant troškinti, į puodą sudėti smulkintas petražoles ir čiobrelius.