
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
reikės:
1 kg kg | jautienos
jautienos (marinuoto jautienos kumpio kepsnio) | ||
600 g g | mažųjų bulvyčių
mažosios bulvytės (jaunų bulvyčių) | ||
100 g g | sviesto sviesto | ||
1 saujų saujos | petražolių petražolių | ||
1 saujų saujos | svogūnų laiškų svogūnų laiškų | ||
1 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
4 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listJautienos kumpio kepsnys su čimičiuri padažu ir traiškytomis bulvėmis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Bulves gerai nušveiskite ir apvirkite 10 minučių gerai pasūdytame vandenyje.
- Delnu ar sunkesniu daiktu patraiškykite bulves. Į keptuvę ant grilio grotelių dėkite sviestą, ištirpinkite ir sudėkite bulves. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir taps traškios.
- Ant grilio grotelių dėkite jautienos kepsnius ir kepkite ant tiesioginės kaitros 2.5 minutės iš vienos pusės ir tiek pat iš kitos.
- Kol kepsniai kepa, paruoškite čimičiuri padažą: į dubenį berkite kuo smulkiau pjaustytas petražoles, svogūną, česnako skilteles, aitriąją papriką, svogūnų laiškus, įspauskite žaliosios citrinos sultis, pilkite aliejų, berkite druskos, pipirų ir cukraus. Labai gerai išmaišykite.
- Kepsnius patiekite su čimičiuri padažu ir traškiomis bulvytėmis.