Paruošimas
- Bulves gerai nušveiskite ir apvirkite 10 minučių gerai pasūdytame vandenyje.
- Delnu ar sunkesniu daiktu patraiškykite bulves. Į keptuvę ant grilio grotelių dėkite sviestą, ištirpinkite ir sudėkite bulves. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir taps traškios.
- Ant grilio grotelių dėkite jautienos kepsnius ir kepkite ant tiesioginės kaitros 2.5 minutės iš vienos pusės ir tiek pat iš kitos.
- Kol kepsniai kepa, paruoškite čimičiuri padažą: į dubenį berkite kuo smulkiau pjaustytas petražoles, svogūną, česnako skilteles, aitriąją papriką, svogūnų laiškus, įspauskite žaliosios citrinos sultis, pilkite aliejų, berkite druskos, pipirų ir cukraus. Labai gerai išmaišykite.
- Kepsnius patiekite su čimičiuri padažu ir traškiomis bulvytėmis.